Muntatge d'Arévalo amb la seva néta Ana responent les preguntes de la premsa
GENT

Ana, neta d'Arévalo, deixa entreveure com van ser els últims moments del seu avi

Ana, neta d'Arévalo, s'ha deixat veure molt afectada després d'haver perdut el seu avi, a qui estava molt unida

La mort d'Arévalo ens ha deixat a tots impactats, però sobretot a la seva família, que no s'esperava aquest cop terrible.

Així, tant el seu fill Paco com la seva neta Ana s'han mostrat completament devastats i entre llàgrimes han aconseguit agrair tot l'afecte rebut.

A més, la noia també ha aportat algun detall sobre com van ser els darrers moments del seu avi. "No ho assimilo encara. La nit anterior vaig estar parlant amb ell i estava bé", ha confessat als reporters, enfrontant-se a la premsa per primera vegada.

Primer pla de Paco Arévalo amb ulleres negres i un micròfon
Arévalo ha mort als 76 anys | GTRES

Ana explicava que va ser el seu pare qui va trobar Arévalo sense vida. Pel que sembla, l'humorista era al llit i podria haver patit un infart mentre dormia.

"Sembla que es va quedar dormint i ja no es va despertar. Volem pensar que se'n va anar tranquil i sense patir", apuntava molt afectada.

La veritat és que Arévalo estava afrontant diversos problemes de salut, ja que ho havia passat força malament amb el Covid.

"Li costava respirar. Se sentia indisposat, però no volia anar a l'hospital, preferia estar a casa", detallava Paco. "L'hi anava a portar suc i unes coses i en trucar-li no m'ha respost".

La neta d'Arévalo dona nous detalls sobre la seva mort

Tot i això, la família continua esperant per conèixer els veritables motius de la mort, que encara desconeixen.

Per la seva banda, Ana assegura que prefereix recordar el seu avi amb un somriure, aquest mateix que ell sempre aconseguia treure els altres fins i tot en els pitjors moments.

"Tal com la gent ho veia a la tele era a casa", ha explicat la noia a Y ahora Sonsoles. "Encara que ara mateix no puc treure un somriure, el recordaré sempre amb una rialla perquè és al que s'ha dedicat a fer ell amb tothom sempre", ha promès.

Muntatge amb dues captures d'un vídeo en què surten Arévalo i la seva néta Ana
Arévalo i la seva néta estaven molt units | Redes sociales

"El meu avi era meravellós, no en puc dir res de dolent. Rèiem molt. Això és molt dur", reconeixia a la vora del plor.

"Estàvem molt units. De petita passava molt de temps amb ell perquè em divertia molt. Guardaré els seus consells fins al dia que em mori", elogiava el gran humorista. "Ell s'ho mereixia tot".