Muntatge amb un primer pla de Pilar Rubio somrient i una imatge de la mà amb un anell
GENT

Pilar Rubio reapareix i tothom està pendent d'això que porta a la mà

Pilar Rubio ha aclarit tots els rumors relacionats amb la seva suposada crisi matrimonial després d'anar al sopar de Nadal d''El Hormiguero'

Pilar Rubio ha reaparegut enmig de tota la polèmica que s'ha format al voltant del seu matrimoni amb Sergio Ramos per acudir al sopar de Nadal d'El Hormiguero. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció d'aquest moment ha estat el que la televisiva porta a la mà.

Aquest dilluns, 11 de desembre, els treballadors d'aquest conegut programa d'Antena 3 s'han reunit per acomiadar el 2023. Moment que han aprofitat els diferents mitjans de comunicació per parlar amb Pilar Rubio.

A les portes d'aquest esdeveniment corporatiu, un equip d'Europa Press ha aconseguit parlar amb Pilar Rubio. Amb Pablo Motos i Jorge Salvador, la model ha abandonat el lloc visiblement contenta per haver pogut gaudir d'aquesta vetllada amb la resta dels seus companys.

Pilar Rubio parlant amb la premsa i Jorge Salvador rient a càmera
Pilar Rubio reapareix al sopar de Nadal d''El Hormiguero' | Europa Press

Tanmateix, la presentadora no ha aconseguit passar desapercebuda i molt menys després de deixar al descobert què és el que porta a la mà.

Durant les darreres setmanes, s'ha especulat amb la possibilitat que Pilar Rubio i Sergio Ramos hagin trencat el seu matrimoni. De fet, persones del seu cercle més proper han arribat a pronunciar-s'hi, encara que ells fins ara han decidit guardar silenci.

Muntatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio el dia del casament, un cor trencat i interrogants
Els rumors sobre una possible crisi no deixen de créixer | e-noticies.cat, GTRES

Ara, i després d'anar al sopar de Nadal d'El Hormiguero, la televisiva s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades després de deixar al descobert el que porta a la mà.

Segons es pot veure a les imatges captades per l'agència de notícies, Pilar Rubio llueix en un dels seus dits un anell. Però no es pot veure amb certesa si és o no el de la seva boda amb Sergio Ramos. Per això, i en un intent d'aclarir els rumors, no ha tingut objeccions a pronunciar-s'hi.

Pilar Rubio nega la seva ruptura sentimental: "No tinc temps per estar desmentint ximpleries"

Encara que fa setmanes que esquiva la premsa, Pilar Rubio ha aprofitat l'ocasió per pronunciar-se públicament sobre la seva suposada crisi matrimonial. Per això, quan un reporter li ha preguntat per "com es presenta Nadal" aquest any, ha estat molt clara sobre això:

"Nadal? Doncs com sempre", ha assegurat la televisiva, en un intent per fer callar tots els rumors sobre la seva separació de Sergio Ramos.

Una resposta que, segons sembla, no ha acabat de convèncer el periodista. Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de preguntar a Pilar Rubio per com se sent després de la suposada crisi amb el futbolista. "Doncs… estem bé, com sempre, no us puc explicar una altra cosa".

"Tu imagina't, amb tanta feina que tenim en aquest programa, no tinc temps per estar desmentint ximpleries", ha confirmat la col·laboradora de televisió de manera contundent.

Imatge d'arxiu de Pilar Rubio i Sergio Ramos posant a un photocall
Pilar Rubio confirma que el seu matrimoni no està passant per cap crisi | Europa Press

Malgrat els aclariments de Pilar Rubio, el reporter d'Europa Press ha decidit insistir una mica més. El periodista ha assegurat que, segons s'està dient, després de Nadal tots dos sortirien per confirmar la seva ruptura.

Una afirmació que, segons sembla, no ha agradat gens a la treballadora d'El Hormiguero: "Això com es fa? S'apunta o alguna cosa? Mare meva… Estem superbé, de veritat. No podem estar desmentint ximpleries cada dia".