Muntatge amb Almudena Cid rient amb un barret de palla i Gerardo Berodia somrient, amb els seus missatges a Instagram
GENT

Gerardo Berodia envia un missatge clau a Almudena Cid després de la tempesta

Gerardo Berodia i Almudena Cid fan un pas significatiu i confirmen la seva relació publicant la seva primera imatge junts

Almudena Cid ha fet un pas significatiu en la seva relació amb Gerardo Berodia, que ha desencadenat una reacció notable en l'exfutbolista. Dos anys després de la seva separació de Christian Gálvez, l'actriu pot confirmar que es troba en un dels seus millors moments.

El camí no ha estat gens fàcil i Almudena ha hagut de treure forces de la feblesa per aconseguir sortir del pou on era. Gerardo va arribar a la seva vida fent que tot cobrés un nou sentit i l'exolímpica li ho ha volgut agrair públicament. Cosa que ell ha correspost amb unes paraules precioses.

Gerardo Berodia declara el seu amor a Almudena Cid

Almudena Cid ha passat per una transició molt significativa des que va posar punt final al seu matrimoni amb Christian Gálvez. Ara ha començat una nova etapa amb nous projectes i amb el somriure que sempre la caracteritza.

Tanmateix, per arribar al moment en què es troba, abans va haver de baixar als inferns i enfrontar-se als seus pitjors malsons. "Un dia em van destrossar", va reflexionar a les xarxes socials sobre com la va afectar trencar amb el presentador.

Almudena Cid, amb rostre neutre, asseguda en un sofà groc al programa 'Joaquín, el Novato'
Almudena Cid ho va passar molt malament amb el seu divorci | Atresmedia

"Et busques entre les runes, recuperes els trossos, ordenes les teves experiències, i treus tota la llum que hi hagi", ha afegit. Almudena ha descrit aquest procés com "una tempesta personal", de la qual ha aconseguit sortir més reforçada.

Va ser en plena recuperació quan Gerardo Berodia va aparèixer a la seva vida. Encara que van intentar mantenir la seva relació en privat, no van trigar a sortir a la llum les primeres imatges d'ells junts. Cid sempre va procurar mantenir-se prudent i no es va aventurar a posar nom a la seva relació amb l'exfutbolista.

Encara era molt recent el dolor de la seva separació i desitjava prendre-s'ho amb calma. Fins ara, quan Almudena ha compartit a les xarxes la seva primera foto d'ells junts, així confirmava la seva relació amb Gerardo.

"Gràcies per fer-me sentir estiu a l'hivern", escrivia l'actriu amb la seva imatge gaudint d'un dia de platja. La publicació ha tingut múltiples reaccions, i la de Gerardo la que més ha sorprès. "Quina sort hem hagut de trobar-nos, t'estimo", responia, deixant clar com estan d'enamorats.

Almudena Cid i Gerardo Berodia ja no s'amaguen

Fins ara Gerardo ha respectat els temps que Almudena li ha marcat respecte a la seva relació. Conscient que necessitava anar a poc a poc, s'ha mantingut en un segon pla. De fet, ell ha anat a veure-la al teatre, però ha procurat passar desapercebut.

Per això, la publicació té un significat molt especial per a la parella. Representa un pas endavant en la relació, la decisió de no amagar-se i gaudir del seu amor sense pors. I és que Almudena no ha fet res més des que es va separar de Gálvez que superar-se a si mateixa.

Almudena Cid i Gerardo Berodia rient mentre passegen per un centre comercial de Madrid
Gerardo Berodia i Almudena Cid ja no s'amaguen | Europa Press

L'actriu va descriure aquesta etapa com a "la pitjor" de la seva vida i ara se sent molt orgullosa de la seva "reconstrucció personal". No ha estat fins que s'ha sentit totalment preparada quan, finalment, s'ha decidit a confirmar la seva relació amb Gerardo.

Una prova més que confirma el moment tan especial que travessa la parella. I és que les fotos publicades són la imatge de la felicitat, l'amor i l'afecte que senten l'un per l'altre.

Una felicitat que és compartida pels seguidors d'Almudena, els quals no han trigat a donar-li l'enhorabona i alegrar-s'hi. "Soc l'única que ha sentit una felicitat immensa en veure aquesta publicació?", escrivia una seguidora. "Quina parella més bonica", opinava una altra usuària celebrant la nova il·lusió de l'exolímpica.