Fotomuntatge de Pilar Rahola amb una imatge dels seus dos fills, la Noè i l'Ada

GENT

Pilar Rahola mostra el seu esmorzar acompanyada del fill i tots es fixen en el mateix

Pilar Rahola mostra el seu esmorzar el dia més especial per al seu fill Noè i tots es fixen en el mateix detall

Pilar Rahola està d'enhorabona, així ho hem pogut veure a través de les xarxes socials. I és que l'analista ha gaudit d'un preciós dia família amb els seus fills. Fa quatre dies que la catalana va compartir a través d'Instagram un gran esmorzar per celebrar l'aniversari del Noè.

Pilar Rahola té tres fills. La columnista es va casar amb Joan Andreu Román amb qui va tenir la seva filla Sira. Posteriorment, la parella va decidir adoptar el Noè, el qual va néixer al barri de la Barceloneta, a la ciutat comtal.

Finalment, el matrimoni entre Pilar Rahola i Joan Andreu Román no va fluctuar i van decidir posar punt final a la seva relació. Anys més tard, l'analista va conèixer Roberto Cerdán, un home deu anys més jove que ella, i ràpidament es van enamorar. Tant va ser així que el 2011 es donaven el "sí, vull".

Pilar Rahola, en una entrevista a El Mundo, va explicar com va conèixer el seu segon marit. "Vaig arribar tard, vaig dir al meu amfitrió: Mira l'únic que m'interessa és aquell calb d'allà, el de la copa a la mà", va confessar.

Després de passar per l'altar, la parella va viatjar fins a Rússia per adoptar la seva tercera filla, l'Ada. No hi ha dubte que, com qualsevol mare, els fills de Pilar Rahola són una part fonamental a la seva vida. D'aquesta manera, la catalana no ha dubtat en felicitar públicament el seu fill Noè.

Imatge de Pilar Rahola amb els seus tres fills
Pilar Rahola amb els seus tres fills. | Instagram, @pilar_rahola

Pilar Rahola mostra el seu esmorzar i tots es fixen en el mateix

Pilar Rahola no sol compartir imatges de la seva vida privada, però aquesta vegada l'ocasió s'ho mereixia. L'escriptora ha compartit un vídeo on mostra a tots els seus seguidors un gran esmorzar per celebrar l'aniversari del seu fill.

"Esmorzar amb forquilla a casa per l'aniversari del nostre fill Noè, per molts anys estimat", ha publicat a les seves xarxes socials. A les imatges, es pot veure una gran taula plena de menjar. I és que no hi cap ni una agulla, hi ha de tot i per a tots els gustos.

A la publicació, hi ha un detall que no ha passat desapercebut i és que tots els seus seguidors s'han fixat en el mateix. "Massa ostentació, per què no ho feu a la intimitat?", comenta una seguidora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"En aquests moments, creus adequat aquesta demostració? Pot ser una frivolitat", assegura una altra seguidora. No hi ha dubte que cada pas de Pilar Rahola és comentat i analitzat al detall i és que la gran quantitat de menjar ha cridat moltíssim l'atenció als internautes.

➡️ Gent

Més notícies: