Muntatge de Pablo Castellano somrient en un vestit blau al costat de Patricia de la Serna somrient amb els cabells recollits i uns interrogants blaus

GENT

Patricia, mare de Pablo Castellano, es posa en mans d'especialistes: què ha passat

Pablo Castellano ha tornat a les seves xarxes socials per compartir amb tots els seus seguidors el darrer contratemps de salut que ha patit la seva mare

Pablo Castellano ha tornat a Instagram amb una mala notícia relacionada amb la seva mare. Tot i que no sol ser gaire actiu a les xarxes, l'arquitecte ha compartit amb els seus followers l'últim problema de salut que ha obligat a la Patricia a passar pel quiròfan.

Tot i que la María Pombo és la influencer de la família, el seu marit ha adquirit una gran popularitat gràcies a la seva participació a El Desafío. Des d'aleshores, el jove ha vist com la seva repercussió en les plataformes socials esmentades ha crescut com l'escuma.

Posat de Pablo Castellanos a la roda de premsa d'El Desafio de Antena 3
Pablo Castellano explica què li ha passat a la seva mare | Atresmedia

Per aquest motiu, el Pablo Castellano s'ha vist obligat a compartir amb tots els seus seguidors l'últim mal moment pel qual ha hagut de passar. I encara que amb prou feines sol mostrar la seva mare a les xarxes, l'arquitecte n'ha fet una excepció després de l'últim ensurt que s'han endut.

A través de les històries d'Instagram, el marit de la María Pombo ha fet saltar totes les alarmes amb una notícia inesperada. "Ahir vam tenir un "esglai"", ha començat explicant.

Patricia de la Serna rient amb els cabells recollits mentre mira Pablo Castellano en vestit blau dins una església
La mare de Pablo Castellano ha estat operada d'urgència | Mediaset

I encara que al final ha estat menys greu del que semblava al principi, el Pablo Castellano ha volgut compartir amb la família d'Instagram què és el que havia passat.

"Al final ha quedat en un despreniment de retina que calia operar urgent per risc d'anar a més". "Ja estem a la clínica esperant que surti", ha matisat al final del seu comunicat.

La mare de Pablo Castellano ha hagut de ser operada d'urgència: finalment ha estat només un ensurt

Hores després d'anunciar que la seva mare havia hagut de ser operada d'urgència després de patir un despreniment de retina, el Pablo Castellano ha tornat a Instagram amb molt bones notícies.

El jove ha compartit un nou vídeo en què es pot veure la Patricia pràcticament recuperada d'aquest ensurt, malgrat que seguia sota els efectes de l'anestèsia.

No és gaire habitual veure el Pablo Castellano parlar a les xarxes socials sobre algun dels membres de la seva família. Tot i estar casat amb una de les influencers més conegudes del nostre país, ell prefereix mantenir la seva vida privada lluny d'aquestes plataformes.

María Pombo i Pablo Castellanos en una premiere de Prime Video
Al contrari que la seva dona, Pablo Castellano gairebé no comparteix dades de la seva vida personal | Prime Video

Per aquest motiu, el Pablo Castellano ha acudit alguna vegada al seu compte d'Instagram per dedicar-li unes paraules boniques. "No hi ha ni un sol dia que no em recordi de tu. T'estimo, pare", va escriure a les seves xarxes.

Actualment, aquest jove empresari s'ha convertit en el centre de totes les mirades, i no només per la seva participació a El Desafío o per la nova temporada de Pombo.

Des de fa uns quants mesos, els rumors sobre una nova crisi matrimonial entre el Pablo Castellano i la María Pombo no han deixat d'augmentar. I encara que ells continuen assegurant que el seu amor està per sobre de tot, malgrat les dificultats, la influencer s'ha pronunciat al respecte.

Després de negar-se a parlar d'aquest tipus de qüestions davant de la premsa, la creadora de continguts es va obrir en canal. "És molt important que se sàpiga que la meva relació no és idíl·lica", va assegurar el mes de setembre passat durant una entrevista.

"Crec que cal que la gent sàpiga que no tinc una relació perfecta. Que jo tinc les meves crisis, que fa vuit anys que estic amb el Pablo… Mai hem pensat a divorciar-nos, però hem passat èpoques de lluitar-nos molt".

➡️ Gent

Més notícies: