Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
GENT

Revelen qui s'havia de casar amb Iñaki Urdangarin abans que la infanta Cristina

Iñaki Urdangarin va tenir una relació amorosa abans de fer el gran pas de casar-se amb la infanta Cristina

El procés de divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina continua paralitzat. Malgrat que tot apuntava que acabarien l'any amb la signatura del divorci, sembla que això no ha estat així.

Encara que tots dos tenen vides separades, i fins i tot Iñaki continua consolidant la seva història d'amor amb Ainhoa Armentia, la veritat és que no arriba la rúbrica. Les pròximes setmanes seran decisives per conèixer els passos següents i conèixer si, finalment, donen per finalitzat el seu matrimoni que van contraure l'octubre de 1997.

Tal com es va explicar al seu moment, abans de fer el gran pas amb la filla de l'emèrit, l'exduc de Palma estava en una altra relació. Una història que, novament, ha tornat a prendre repercussió ara que estan a punt de signar el seu divorci.

Iñaki Urdangarin ho va deixar tot per casar-se amb la infanta Cristina

El matrimoni de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin no s'acabarà de la millor de les maneres, això és clar. Malgrat que tots dos mantenen una relació cordial pel bé dels seus quatre fills en comú, la veritat és que l'arribada d'Ainhoa Armentia només va avivar més les tensions.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa
Iñaki va començar la seva història amb la infanta després de deixar Carmen | GTRES

Com diu la dita, Qui comença malament no acaba bé. Recordem que, tal com va transcendir al seu moment, quan va començar la història d'amor entre la infanta Cristina i Iñaki, el basc també tenia els ulls posats en una altra relació.

A finals dels noranta, Iñaki estava amb una jove catalana anomenada Carmen Camí. I segons revelen des d'El Nacional, la parella tenia fins i tot intencions de casar-se. Tanmateix, l'arribada de la infanta Cristina a la seva vida ho va canviar tot i l'exjugador d'handbol va acabar iniciant una història d'amor amb la filla de l'emèrit.

Va ser el 30 d'abril de 1997 quan Iñaki i la infanta Cristina van anunciar el seu compromís. Després d'això, la premsa va intentar posar-se en contacte amb Carmen i aquesta va comparèixer davant dels mitjans de comunicació. Molts periodistes de l'època van arribar a assegurar que per a ella havia estat tot un xoc conèixer la notícia.

Ara bé, ella va confessar que no estava dolguda amb Iñaki i que es quedava amb els moments bons que havien viscut. "No en vull parlar. No estic dolguda amb ell. Estic molt tranquil·la, molt bé i molt feliç. S'ha portat bé amb mi. No tinc cap problema amb ell i els desitjo molta felicitat", va dir aleshores.

Muntatge de la infanta Cristina seriosa amb una cua i Iñaki Urdangarin seriós
La signatura del divorci continua paralitzada | e-noticies.cat, GTRES

Les coses han canviat molt des d'aquells anys, entre polèmiques, presó i nous amors. Ara, totes les mirades estan posades en la signatura del divorci entre Iñaki i la infanta Cristina.