Muntatge Pilar Eyre posant a càmera amb un vestit vermell i al costat la cara de Pablo Urdangarin somrient
GENT

Pilar Eyre revela un detall clau sobre Pablo Urdangarin que ho explica tot

La periodista se sincera a través de la revista 'Lecturas' sobre els fills d'Iñaki Urdangarin, fent especial esment a Pablo

Pilar Eyre es pot atribuir el títol de ser una de les periodistes més veteranes i expertes en la Casa Reial. Ja sigui a través del seu canal de YouTube o a la revista Lecturas, l'escriptora continua desgranant més detalls sobre la família reial.

Aquesta vegada, Pilar ha parlat a través de Lecturas sobre els fills d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. Miguel, Juan, Irene i Pablo Urdangarin són més grans, i saben l'interès que desperten els mitjans. Tot i això, només és aquest últim qui sempre està disposat a atendre els mitjans.

Pablo ha mostrat diverses vegades la seva bona predisposició a atendre els reporters quan li han preguntat sobre temes més personals.

Segons ha revelat Pilar Eyre, això tindria molt a veure amb el seu caràcter i és que la periodista ha revelat un detall clau sobre la personalitat de Pablo. Eyre assegura que és un noi "alegre i desfogat", igual que el seu pare.

Pilar Eyre parla sobre els fills d'Iñaki Urdangarin

En els darrers temps, els quatre fills de l'exduc de Palma ha comptat amb una gran repercussió als mitjans. Sense anar més lluny, la presència d'Irene Urdangarin a l'aniversari de la infanta Elena va arribar fins i tot a eclipsar la celebració.

Plànol curt de Pilar Eyre asseguda en un escriptori mentre parla de les seves impressions sobre la Pasqua Militar 2024
Pilar Eyre parla sobre com són els fills d'Iñaki Urdangarin | YouTube, Pilar Eyre

Alhora, el comiat de Pablo amb la seva mare -que van fer la mateixa salutació que l'emèrit amb la infanta Elena- també va cridar l'atenció. D'altra banda, Juan Urdangarin sí que es va mantenir en un discret segon pla, ja que no li agrada gaire això d'acaparar el focus.

Ara, Pilar Eyre ha donat una mica de llum sobre per què cadascun dels fills d'Iñaki actuen així. I és que, malgrat ser germans, tots quatre tenen personalitats molt diferents.

L'escriptora ha donat un detall clau: “Miguel i Juan s'assemblen a sa mare, són introvertits, recelosos i molt sensibles. Pablo i Irene són com el seu pare, alegres i desfogats”, ha lliscat a la revista Lecturas.

Segons Eyre, Pablo i Irene s'assemblarien més a la personalitat oberta i extravertida d'Iñaki. Això explicaria per què el jove sempre té aquesta bona predisposició a atendre la premsa quan s'interessen pels temes més personals.

Pablo Urdangarin, el fill més mediàtic de la infanta Cristina i Iñaki

El jove sempre té una resposta quan és preguntat pels reporters. Aquests dies, després de la celebració de l'aniversari de Joan Carles a Abu Dhabi, Pablo responia amb un "molt bé" quan s'interessaven per com havia anat la vetllada.

Primer pla de Pablo Urdangarin mirant cap a un costat
Pablo Urdangarin sempre està disposat a atendre els mitjans | GTRES

A més, tal com va transcendir, Johanna Zott, que és la seva actual parella, també va estar present al 86 aniversari de l'emèrit. Una clara prova de com està de consolidada i sòlida la seva relació.