Fotomuntatge de la reina Sofia i Pilar Eyre

GENT

Pilar Eyre explica la veritat sobre la dona que la reina Sofia va vetar a Zarzuela

Pilar Eyre descobreix la gran enemiga de la reina Sofia que tenia vetada a Zarzuela per culpa de Joan Carles I

La reina Sofia sempre s'ha caracteritzat per ser una dona molt tranquil·la i que ha sabut portar els problemes del seu matrimoni amb molta elegància. Tant és així, que mai no ha deixat entreveure si alguna cosa l'havia afectada.

Hi ha situacions que encara no havien sortit a la llum, almenys fins ara, quan Pilar Eyre ha explicat la veritat sobre la dona que la reina Sofia va vetar a Zarzuela.

I és que darrere del focus mediàtic, l'emèrita s'encarregava de protegir-se i mantenir molt lluny les seves enemigues. En concret, es tractaria de Tita Cervera, en què Joan Carles I hauria mostrat un clar interès.

Plànol curt de Pilar Eyre asseguda en un escriptori mentre parla de les seves impressions sobre la Pasqua Militar 2024

És més, els rumors sobre aquesta atracció que existia entre tots dos van començar a sonar amb força. I és que la bellesa de la baronessa va aconseguir conquerir completament el rei.

"La baronessa tenia totes les qualitats per agradar-li: alta, rossa, elegant, vital, alegre... Fins al punt que es va començar a córrer la veu que Joan Carles bevia els vents per ella", explica Pilar Eyre al seu bloc de Lecturas.

De fet, sembla que el monarca no es tallava davant ni tan sols de la senyora Sofia. "Una nit estàvem sopant a Flanigan i ella es va aixecar per parlar per telèfon a la barra", relata Eyre.

Pilar Eyre descobreix la gran enemiga de la reina Sofia

"I en passar al costat de la taula de la família reial, la mirada que li va dirigir Joan Carles va ser tan eloqüent que Sofia va abaixar els ulls al plat amb una expressió molt dura... I jo vaig estar segura que Tita, a partir de llavors, tindria problemes", explica l'experta en la Família Reial. 

Sembla que això hauria estat un punt d'inflexió en la seva enemistat. Així, li va fer no un, sinó diversos lletjos a partir de llavors.

"No va poder evitar assistir a la inauguració del Museu Thyssen, però quan Tita la va convidar a casa seva a Madrid, es va negar en rodó, deixant només el seu marit", detalla Eyre. "Va ser una bufetada pública que es va convertir en el tema de tot el Madrid".

Tita Cervera, la baronessa Thyssen, a la presentació de la seva docusèrie a Netflix

A més, sembla que l'emèrita també se sincerava amb el cercle més íntim, on l'anomenava "aquesta cortesana" en to de burla.

Tita ni tan sols va ser convidada al casament del príncep d'Astúries, ni al 80 aniversari de la senyora Pilar. I és que, segons sostenen aquells que la coneixen, “té un puny de ferro en guant de vellut i mai oblida un greuge”.

I, malgrat el pas del temps, “tampoc Felip i Letícia han fet cap esforç per acostar-se a la baronessa, ni al seu fill”.

➡️ Gent

Més notícies: