Muntatge de Joan Carles I i la reina Sofia seriosos
GENT

Joan Carles I troba l'excusa perfecta per evitar la reina Sofia

Joan Carles I ha tornat a Espanya aquest cap de setmana, però encara no ha visitat la reina Sofia

Joan Carles I ha tornat a Espanya aquest cap de setmana, però encara no ha visitat la reina Sofia després de la seva hospitalització.

L'emèrita va estar ingressada fa una setmana a la clínica Ruber de Madrid a causa d'una infecció urinària. I fins allà es van acostar des dels reis Felip i Letícia, a la infanta Elena i fins i tot la seva germana Irene de Grècia.

Tot i això, un dels grans absents ha estat Joan Carles I, que ara que ha tornat al nostre país tampoc no mostra intenció d'anar a visitar-la.

Aquesta és la segona vegada des de començament d'any que Joan Carles I visita Galícia per participar en les regates. I, una vegada més, s'ha quedat a casa del gran amic Pedro Campos.

Imatge de Joan Carles I a les regates de Sanxenxo

Tot i això, en aquesta ocasió l'emèrit no ha sortit a navegar amb el Bribón. El motiu? El temps, que ha fet que la tripulació del veler esmentat alteri el seu full de ruta.

Tot i que això no ha impedit que Joan Carles I es presenti al port acompanyat pel president del Reial Club Nàutic.

Del que sens dubte, és que Galícia s'ha convertit en gairebé una segona llar per al monarca i on millor el tracten durant les seves visites a Espanya. Sobretot, perquè allà gaudeix de la tan anhelada privadesa que necessitat.

Joan Carles I torna a Espanya però evitar visitar la reina Sofia

Fent gala de la seva simpatia i amabilitat, no ha dubtat a saludar tot l'equip. A més, ha comptat en tot moment amb el suport del seu home de confiança, Vicente García-Mochales, que l'agafava amb fermesa per evitar qualsevol incident.

Així mateix, ha xerrat amb la tripulació i fins i tot s'ha deixat fotografiar pels curiosos que s'hi han acostat.

Ara que la relació amb el seu fill Felip i la seva nora Letícia també ha millorat, queda clar que l'emèrit també té via lliure per viatjar al nostre país sempre que vulgui.

Foto dels reis emèrits, Sofia i Joan Carles, caminant junts al funeral de Constantí de Grècia

De fet, hem pogut veure l'emèrit atendre diversos compromisos aquestes últimes setmanes, des del casament de José Luis Martínez-Almeida, al trist comiat a Fernando Gómez-Acebo.

Ara, el que molts es pregunten és si finalment veurem aquest retrobament entre l'emèrit i la senyora Sofia, que l'última vegada que van coincidir ens van deixar veure gestos d'afecte i complicitat.

Encara més, la reina no dubtava a ajudar el monarca a pujar les escales, protagonitzant així una imatge que fa molt no vèiem. I és que des que Joan Carles I marxés a Abu Dhabi, aquestes trobades han estat força breus.

➡️ Gent

Més notícies: