Muntatge de Diego Arrabal amb Inmaculada Casal a 'Y ahora Sonsoles'

GENT

Diego Arrabal revela què hi ha darrere del gran canvi d'Inmaculada Casal

Diego Arrabal parla clar sobre la complicada situació que afronten Inmaculada Casal i María del Monte


Diego Arrabal ha aportat nous detalls sobre l'estranya desaparició d'Inmaculada Casal i María del Monte. I és que tant la periodista com la seva dona estarien molt afectades.

Just per això, han decidit abandonar la seva residència de Sevilla per marxar molt lluny, concretament a un poble perdut on poder allunyar-se de la pressió mediàtica.

Sobretot, després que un programa de Telecinco fes públiques les seves declaracions davant del jutge. Alguna cosa, que va fer molt de mal a la parella i portava Inmaculada Casal a plantar cara.

"No era una audiència pública, va ser una declaració a porta tancada. Nosaltres vam dir que d'aquest tema només en parlaríem als jutjats. Però resulta que el que parlo als jutjats ho sap tot Espanya", es lamentava públicament al seu programa.

Captura de Diego Arrabal parlant sobre Inmaculada Casal a 'Y ahora Sonsoles'

"M'indigna perquè crec que no és just. S'estan traspassant certs límits. Jo no demano res, però almenys que es respectin els drets bàsics", sentenciava. Així, ella assegurava que se sentia completament indefensa.

De fet, van rebutjar fins i tot reunir-se fins i tot amb el seu advocat, deixant clar que no travessen un bon moment. Mentre que, per altra banda, Antonio Tejado insisteix a demanar la llibertat provisional.

Així, Diego Arrabal assegura que Inmaculada estaria molt "fastiguejada" pel que ha passat. Just per això, hauria decidit escapar al costat de María del Monte.

Diego Arrabal adverteix sobre el canvi d'actitud d'Inmaculada Casal

I és que tot i que ha volgut mantenir-se en un segon pla, finalment Casal es veia obligada a fer un pas endavant i pronunciar-se públicament al seu programa.

"No ens imaginàvem que fos tan valent a dir el que va dir", ha comentat Arrabal. "Està malament, molt fotuda. I els últims dies encara més".

El que va passar els últims dies hauria obligat Inmaculada Casal a canviar completament d'actuït, cosa que també preocupa el seu entorn. "Ha rebut pals de llocs que no s'esperava", assegura el paparazzi.

Captura del programa Andalucía de Tarde de Canal Sud on surt Inmaculada Casal amb les mans alçades parlant a càmera

És molt propera i professional i fer aquestes declaracions ens pot donar una pista de com està ella realment”, asseguren el paparazzi.

Per tant, és normal que el vostre estat d'ànim hagi canviat tant davant com darrere de càmeres. "El que ha passat els últims dies li ha fet canviar d'actitud i fer un pas endavant", confirma Arrabal.

La pressió és tan gran que és normal que la parella hagi decidit escapar-se lluny de Sevilla. "Quan no és una cosa, és una altra", detalla el paparazzi. "Ella controla, intenta controlar la situació, però als ulls es veu com està aquesta persona".

➡️ Gent

Més notícies: