Fotomuntatge de Felip i Letizia amb una emoticona de diners

GENT

Pilar Eyre destapa un altre secret de Felip i Letícia i deixa alguns sense paraules

Pilar Eyre ha visitat els platós de TV3 i ha donat l'última hora sobre el rei Felip i la reina Letícia

Pilar Eyre, com cada dimecres, ha tornat als platós de TV3 per parlar de les últimes hores relacionades amb la Família Reial. Tot i això, aquesta setmana, la Casa Reial espanyola ha quedat en un segon pla després de confirmar-se que el rei Carles III d'Anglaterra té càncer.

Aquest passat dilluns 5 de febrer, el Palau de Buckingham va emetre un comunicat anunciant la malaltia del monarca anglès. Durant la recent intervenció quirúrgica per un engrandiment de la pròstata l'equip mèdic va identificar una forma de càncer al rei Carles III.

D'aquesta manera, aquest nou diagnòstic no estaria relacionat amb la cirurgia recent el 26 de gener passat. Tot i això, tal com es va confirmar, el càncer es va detectar durant aquest procediment.

Canviant de monarquia, aquest dimecres 7 de febrer hi ha una sessió de fotos molt important pels reis d'Espanya. Per aquest motiu Pilar Eyre ha aprofitat l'ocasió per destapar tots els secrets d'aquest gran esdeveniment.

L'equip de Letícia per a la gran fotografia

El detall que ha cridat més l'atenció de l'entrevista de Pilar Eyre ha estat el preu de la foto. Cal recordar que aquesta instantània la farà la fotògrafa Annie Leibovitz, que és considerada la millor del món.

Imatge d'Annie Leibovitz
Annie Leibovitz serà l'encarregada de fer la fotografia a Felip i Letícia. | Europa Press

"Avui els reis han buidat la seva agenda per poder estar amb aquesta fotògrafa... A mi em sembla una mesura exagerada. Ella crec que va amb molts ajudants", ha començat la periodista catalana.

"La fan al Palau Reial, li han preparat una sala, però sembla que no li ha agradat i n'han buscat una altra", ha afegit. Un altre secret que ha destapat Pilar Eyre és l'equip de Letícia perquè surti perfecta a les imatges.

"Letícia té quatre persones exclusivament per a ella: la perruquera, l'estilista, la seva maquilladora... Té quatre persones que estan pensant fins a l'última agulla, què és el que li queda bé i què es posarà", ha assegurat l'escriptora.

La foto de Felip i Letícia i el seu preu astronòmic

Pilar Eyre ha confirmat que la foto d'Annie Leibovitz costarà 137.000 euros. Tot i això, hi ha un detall sorpresa. I és que serà el Banc d'Espanya qui n'assumeixi les despeses.

"La fotografia costa 137.000 euros i està encarregada pel Banc d'Espanya. O sigui que els espanyols no hem de desemborsar ni un euro, o sigui que no es pot queixar ningú. I és clar, el que sí que és cert és que estic seguríssima que abans això ha estat aprovat per la Casa Reial, evidentment”.

Tot i això, tenim males notícies per als més impacients i és que la fotografia encara trigarà un temps a veure la llum. "Trigarem a veure-la, jo espero que sigui original", ha manifestat Pilar Eyre.

La imatge revelarà l'estat del matrimoni entre Felip i Letícia

Com ja és sabut per tots, el rei Felip i la reina Letícia no estaria passant pel seu millor moment com a parella. Pilar Eyre ha assegurat que aquesta fotografia revelarà l'estat real del seu matrimoni. I és que val més una imatge que mil paraules.

Fotomuntatge del rei Felip i la reina Letizia amb un cor trencat de fons
Letícia i Felip no estarien passant per un bon moment matrimonial. | Europa Press, wing-wing, Getty Images

"Aquí estarem parlant de tots els detalls. Per què el moment complicat que està passant el matrimoni dels reis sabrem exactament com interpretem aquesta fotografia", ha conclòs.