Fotomuntatge de l'actor Pep Anton Muñoz, Peris d''El cor de la ciutat'

GENT

Pep Anton Muñoz, Peris d''El cor de la ciutat' de TV3, i el seu drama més desconegut

El dia que Pep Anton Muñoz, Peris d''El cor de la ciutat' de TV3, va commoure amb el seu drama més desconegut

Pep Anton Muñoz és un dels actors més coneguts del nostre país, però si per algun paper és recordat pels catalans és pel de Peris. L'emblemàtic cambrer d'El cor de la ciutat de la televisió pública de Catalunya.

Tot i això, no tot va ser fàcil per a l'actor després de la fama de la històrica sèrie. I és que fa només uns dies, Pep Anton Muñoz va fer una entrevista per al Diari Ara on va posar sobre la taula la realitat que viuen molts actors.

"Després de Peris, vaig estar dos anys de sequera total i absoluta. Però quan dic total i absoluta, no només parlo de TV3, de teatre també. Cap feina, zero, va ser un daltabaix perquè no ho entens", va confessar.

"I això de veritat que és un cop, és un cop pel teu amor propi. Et fa dubtar si realment allò ha estat un miratge i que ja s'ha acabat tot realment o que", va afegir a l'entrevista conduïda per Albert Om.

Imatge de Pep Anton Muñoz a 'El cor de la ciutat'

El drama més desconegut de Pep Anton Muñoz

L'any 2022, Pep Anton Muñoz va ser un dels convidats del programa Col·lapse, presentat per Ricard Ustrell. Allà va parlar d'un dels episodis més durs de la seva vida. I és que li van detectar un càncer a les cordes vocals.

"Estava actuant al Teatre Lliure i era un musical. Hi havia una nota, que no era gens difícil, i que jo no podia donar-la bé, no sé per què, però se'm trencava la veu i ho vam deixar estar. No era una afonia, se'm trencava la veu, no m'havia passat mai", va dir.

Així mateix, Pep Anton Muñoz va prosseguir: "Vaig estar veient otorrinolaringòlegs i naturòpates, però res. Allò no acabava d'anar bé i al final vaig anar a xerrar a mans d'un gran professional: el doctor Perelló. Només mirant-me ja em va dir que tenia una lesió a la corda", va afegir el català.

Imatge de Pep Anton Muñoz durant la seva entrevista al programa 'Col·lapse' de TV3

"Se'm va aturar el món"

El famós Peris d'El cor de la ciutat va manifestar que després del greu diagnòstic, es va veure obligat a parar la seva carrera. A més, va manifestar el malament que ho va passar, ja que la seva veu és la seva eina de treball.

"Molt difícil de veure, però ell ho va poder detectar i vaig haver de parar sis mesos. Se'm va parar el món, era un càncer a les cordes vocals". L'intèrpret va explicar que va passar un mal tràngol després que el metge li expliqués que patia un càncer, encara que no era mortal.

"El metge em va dir: No pateixis que no et moriràs d'això. Però jo li vaig respondre: Home, una mica sí, és el meu instrument. Vaig sentir una mena de desesperació, no sabia què fer, per sort, al cap de sis mesos, d'un dia per l'altre, vaig recuperar la veu" va concloure.

➡️ Gent

Més notícies: