Muntatge de fotos d'Alejandro Rubio amb la seva filla, Alejandra Rubio, i Kiko Matamoros

GENT

Alejandro Rubio, exmarit de Terelu Campos, esquitxat per una inesperada traïció

Kiko Matamoros s'ha sentit traït per Alejandra Rubio, segons ha explicat a 'Ni que fuéramos'


Kiko Matamoros ha revelat la traïció que ha patit per part d'Alejandra Rubio, cosa que ha acabat esquitxant també el seu pare Alejandro, ex de Terelu Campos.

I és que Matamoros confiava en la jove, però després del que va passar amb la seva marxa de Telecinco, s'ha sentit força defraudat.

"M'han traït en el tema familiar i de les meves filles", s'ha lamentat Matamoros en referència a totes les Campos.

Captura de Kiko Matamoros a l'estrena de 'Ni que fuéramos' del Canal Quickie

"Jo a Alejandra la conec des que era una nena", ha explicat. "Estava amb la meva filla, amb la seva àvia a Màlaga".

Així, Kiko assegura que li fa mal el que s'ha produït, "la traïció". I insisteix que vol dir-li a la cara a Alejandra Rubio el que sent.

"La manera com es pronunciava quan es feien comentaris de tercers, quan es parla de la meva filla Ana i de Makoke", ha assenyalat.

Alejandro Rubio, al punt de mira per una traïció

"I hi ha un canvi que es produeix per motius oportunistes", ha criticat el suposat acostament que Alejandra hauria tingut amb la seva ex, Makoke.

Cal recordar que totes dues treballen al mateix programa, on Kiko Matamoros hauria vist certes actituds que no li han agradat gens.

I, sense voler-ho, qui també s'ha vist esquitxat per tot el tema ha estat Alejandro Rubio, ex de Terelu Campos.

Captura de Kiko Matamoros i Belén Esteban a Ni que fóssim Sálvame de Canal Quickie

"Hi ha només una cosa que em fa mal de criticar aquesta noia, i és que li tinc un gran respecte al seu pare. El conec des dels setze anys", ha dit respecte a la seva relació amb Rubio.

"Fa molt de temps que conec el seu pare", ha manifestat obertament. I, per altra banda, María Patiño ha incidit que creia que Alejandra era una noia amb personalitat.

Tot i això, sembla que en treballar en el mateix programa ha acabat decantant-se per Makoke.

Alejandro Rubio i Alejandra Rubio, tots dos amb rostre seriós, en arribar al tanatori La Paz per acomiadar María Teresa Campos, a 05 de setembre de 2023, a Madrid

"De manera oportuna defensa Makoke i a mi no em té davant", ha apuntat Matamoros. "I ara sí que em tindrà al davant", ha advertit a la noia.

De la mateixa manera, Kiko ha assegurat que té informació "per desfer" la filla de Terelu Campos. "M'han enviat enregistraments criticant altres persones", ha deixat anar.

Per tant, tot indica que Alejandra Rubio haurà d'anar amb compte a partir d'ara, ja que pot estar en joc fins i tot la seva amistat amb Marta López Álamo, dona de Matamoros.

I, pel que fa al motiu de per què no havia parlat fins ara, Kiko ha deixat clar que no vol intervenir a la feina dels altres.

➡️ Gent

Més notícies: