Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona Begoña Gómez, tots dos somrient i molt còmplices
GENT

Pedro Sánchez ja ho ha revelat: què fa amb Begoña Gómez cada diumenge

El president del Govern no té inconvenient que se sàpiga quin és el pla que repeteix cada diumenge

Pedro Sánchez ha pres la paraula en la seva intervenció al Congrés aquest dimecres. El president del Govern ha informat sobre els últims consells europeus, les negociacions amb el Regne Unit sobre Gibraltar, la política exterior, així com les informacions que afecten la seva dona. Pedro Sánchez, que no sol parlar de la seva vida privada, va confessar al seu dia què fa cada diumenge amb Begoña Gómez.

Al seu llibre Tierra Firme, publicat a finals de 2023, el cap de l'executiu donava algunes pistes d'allò que fa en el poc temps lliure que té. "Ens agrada sortir amb bici junts, fer una passejada pel camp…", explicava fent al·lusió a la mare de les seves filles.

Pedro Sánchez continua fidel al seu costum cada diumenge

Ara bé, si alguna cosa va deixar clara, és el pla que es repeteix l'últim dia de la setmana. "Cada diumenge dinem en família, no soc gaire original en això", revelava.

Fa alguns anys, concretament el 2017, era Begoña Gómez qui donava pistes de com és, a la intimitat, el president del Govern. La dona de Pedro Sánchez responia a les preguntes de Susanna Griso al programa Dos días y una noche en Antena 3.

Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona, Begoña Gómez

"És molt romàntic", assegurava ella. De fet, revelava que guardava les cartes d'amor que li havia escrit. I donava més detalls: “Quan et veu una mica aclaparada per la feina, et proposa sortir a sopar o et prepara un moment especial”.

Una xerrada de què Pedro Sánchez va ser testimoni i que va tenir lloc un any abans de ser elegit com a president de Govern. El socialista va reconèixer que per aconseguir que Begoña se n'enamorés va ser "bastant persistent". Durant la seva intervenció, a més, no va tenir objeccions a qualificar la seva parella de "la dona de la meva vida".

Captura de 'A la teva oa la meva' amb Bertín Osborne amb camisa blava i Pedro Sánchez amb camisa blanca asseguts en un sofà gris amb coixins grocs el 25 de novembre de 2015

Aquesta no va ser la primera vegada que la parella revelava secrets de la seva parcel·la més privada. Pedro Sánchez va acceptar el 2015 la invitació de Bertín Osborne per anar a l'espai En la tuya o a la mía.

"Jo no era tant de ballar com de parlar. El break dance sí que el feia bé, m'agradava", explicava el president sobre les seves qualitats a l'hora de ballar.

Pedro Sánchez va explicar com va conquistar la seva dona

Sánchez va reconèixer que va tenir la seva primera xicota amb 14 anys, una italiana anomenada Francesca. Anys després va trobar aquella que després es convertiria en la seva dona, amb qui es va casar civilment el 2006.

Passats els anys, la parella ha demostrat que el seu amor es manté fort com el primer dia. N'és una prova que Pedro Sánchez envia flors una vegada al mes a la mare de les seves filles.

Pedro Sánchez somrient mirant de banda amb un vestit negre i corbata de llacet

La veritat és que el fet d'ocupar un càrrec de tanta responsabilitat li impedeix estar al costat de la seva família tot el temps que li agradaria. Així i tot, el dinar familiar dels diumenges és una cosa a la qual no està disposat a renunciar.

Tampoc als plats que prefereix a la taula: "una paella, una fabada, un salmorejo… Soc molt de cullera", explicava al llibre que va signar fa uns mesos.

➡️ Gent

Més notícies: