Fotomuntatge amb un fons de la ciutat de Vigo i al capdavant Cristina Pedroche seriosa i Dabiz Muñoz somrient
GENT

Cristina Pedroche, Dabiz Muñoz i la filla se'n van fora de Madrid: què està passant

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz han decidit posar terra pel mig i han paralitzat per complet les seves agendes

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz han posat terra pel mig i han fet les maletes. La parella ha posat fre a les seves vides i ha pres la determinació de passar temps en família, allunyats de l'estrès de la feina.

Per això han decidit deixar Madrid i posar rumb directe a les illes Balears. Concretament a Menorca, on la televisiva, el xef i la seva filla Laia estan gaudint d'unes vacances breus. El que està passant és que tant Cristina com Dabiz necessiten desconnectar de les seves agendes tan plenes i quina millor opció per fer-ho que una escapada.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz deixen Madrid per un motiu de pes

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz són un matrimoni d'èxit. Tots dos triomfen en les seves feines respectives i també en l'àmbit personal. Des que va arribar a les seves vides la seva primera filla, aquestes han fet un gir considerable.

Immersos en nombrosos projectes professionals, Cristina i Dabiz han decidit parar i deixar Madrid temporalment. El que ha fet el matrimoni ha estat deixar-ho tot i posar rumb a les illes Balears per gaudir d'un temps en família.

Cristina Pedroche amb els cabells solts i Dabiz Muñoz amb una camisa de quadres rient

Abans que la col·laboradora de Zapeando presenti el seu llibre Gracias al miedo, i que Dabiz continuï creixent com a xef, han volgut desconnectar. I la millor manera de fer-ho és gaudint d'un dels seus hobbies principals: viatjar.

Per això la parella va posar rumb a Menorca per gaudir d'uns dies en família abans d'encarar de nou els seus projectes. Fa uns dies, Cristina i Dabiz van ser vistos a l'aeroport Madrid-Barajas al costat de la petita Laia. Tots dos lluïen roba còmoda, pròpia d'aquells que viatgen disposats a passar-s'ho bé i gaudir d'uns dies de descans.

Poques hores després, la presentadora publicava la primera foto del seu destí fent una capbussada a la mar. "Dies de desconnexió sent molt molt feliç", escrivia lluint un ampli somriure i demostrant com està de bé.

I no n'hi ha per menys, ja que d'un temps ençà Cristina ha tornat a estar al focus mediàtic. Després d'anunciar el llançament del seu llibre, molts dels seus haters l'han criticada perquè considera que "està fent negoci amb la seva maternitat".

A totes aquestes crítiques, la dona de Dabiz ha fet orelles sordes i ha decidit ofegar aquestes veus al mar Mediterrani. Un pla perfecte amb què recarregarà piles per reprendre la feina.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz es prenen un respir abans de començar els nous projectes

Dabiz i Cristina han decidit posar fre a les seves vides frenètiques i paralitzar completament les seves agendes professionals. El motiu no ha estat cap altre que fer una escapada breu amb què gaudir en família i tornar a reconnectar entre ells.

L'arribada de Laia ha estat, sens dubte, una autèntica revolució i, a causa de les seves respectives feines, no poden passar tant de temps amb ella. Això els ha portat a haver de buscar buits a les seves agendes per poder organitzar alguna escapada.

No és la primera vegada que la petita viatja amb els seus pares. Fa uns mesos, el matrimoni va posar rumb a Abu Dhabi per preparar l'obertura d'un restaurant a la capital dels Emirats. "Obrim un restaurant allà, aviat començaré a anar-hi sovint", anunciava la mateixa Cristina.

No és estrany que, entre tant de negoci i nous projectes, hagin decidit fer una parada per desconnectar. Sobretot ara que la presentadora es llança al món literari amb el seu primer llibre basat en la seva experiència amb la maternitat. Un projecte que l'omple d'emoció i del qual se sent profundament orgullosa.

De moment, encara els queden dies de descans al davant que pensen aprofitar al màxim. Dies de platja, relax i també dies per poder gaudir de l'exquisida gastronomia de l'illa.

➡️ Gent

Més notícies: