Primer plànol de Pablo Urdangarin amb rostre descol·locat mentre juga un partit d'handbol

Pablo Urdangarin trenca el silenci i explica l'inesperat sobre la seva parella

Pablo Urdangarin concedeix la seva primera entrevista

Pablo Urdangarin s'ha convertit aquests últims mesos en el membre de la família reial més carismàtic i estimat per la premsa.

Presumint sempre d'una gran educació, Pablo Urdangarin no ha dubtat a donar la cara per la seva família i fins i tot defensar el seu pare dels atacs de la premsa.

Tot i que la situació familiar que travessen és força delicada, el jove s'ha mantingut força positiu i ha comptat amb el gran suport dels seus pares en tot moment.

Captura del programa 'Fiesta', en la qual Irene Urdangarin parla per primera vegada amb els mitjans de comunicació
Pablo Urdangarin, molt unit a la família | Telecinco

Sobretot, de cara a la faceta professional, ja que acaba de dir 'adeu' al Barça per fitxar aquest estiu per l'equip d'handbol Granollers.

Fins i tot s'ha animat a concedir la que serà la seva primera entrevista. "És quan et planteges moltes coses, tens dubtes i no saps què passarà l'any que ve", ha explicat sobre això.

"Parles amb els entrenadors, veus les opcions que tens al club i en funció del que et transmetin comences a buscar coses".

Pablo Urdangarin se sincera sobre la seva parella

El fill de l'Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin té clar que és una sort poder dedicar-se a allò que li agrada. Una passió que li ve de família, i és que segueix molt de prop els passos del pare. De fet, és força conscient que la gent pot arribar a comparar-los.

Tot i que, sens dubte, una de les lliçons més importants que n'ha pogut aprendre és "intentar ser sempre el millor". "Seguir treballant cada dia i, per exemple, de com gestionar tornar a jugar després d'una lesió, que és una cosa molt difícil", assegura.

I malgrat que el jove es mostra sempre molt discret amb la seva vida privada, fins i tot s'ha animat a parlar de la seva xicota, Johanna Zott.

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona
Johanna Zott, la parella de Pablo Urdangarin | Europa Press

Molt feliç i enamorat, confessa que “li agrada fer plans amb ella i la seva família”. Tot i això, deixa clar que li agrada guardar la seva vida privada per a si mateix. "Segueixo la gent que m'interessa, els meus amics, la meva família, però no soc dels que exposa la seva vida privada".

A més, també explica que “té cosins a Barcelona i fa coses amb ells, per sentir-se més en família” quan té temps lliure.