Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'
GENT

Adara Molinero: la pitjor conseqüència després de 'Supervivientes' que afectarà el seu futur

La repercussió d'Adara Molinero a les xarxes socials ha caigut en picat

Tot i que encara ens queden uns dies per a la gran final de Supervivientes, queda clar que els espectadors ja tenen el seu clar preferit i així ho manifesten a les xarxes socials.

D'aquesta manera, Adara Molinero i la resta de concursants ja afronten les primeres conseqüències del seu pas pel reality, encara que ni tan sols ho sàpiguen.

Això últim s'ha vist reflectit de manera molt clara en el nombre de seguidors i engagement que han anat obtenint als comptes d'Instagram aquests últims mesos.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero bufant el 22 de juny de 2023
Les xarxes dicten sentències contra Adara Molinero | Mediaset

"Aquesta recta final està sent apassionant a les xarxes socials i a la rendibilitat de cadascun dels perfils", assegura un expert en màrqueting digital.

"En quart lloc tindríem Bosco, amb 11.500 seguidors i partint de zero", han explicat a Socialité. "No només ha aconseguit formar una bona comunitat, sinó que també ha crescut en engagement un 120%. Una cosa, que li permetrà guanyar fins a uns 2.800 euros per post publicitari".

La repercussió d'Adara Molinero en xarxes socials cau en picat

Tot i això, sembla que al contrari que els seus companys, Adara ha sortit perdent. Ella ja partia d'una gran base amb 837.000 seguidors, però no ha aconseguit les xifres que s'esperaven.

De fet, "el seu engagement ha baixat un 35% i la seva taxa de creixement aquest darrer mes està en números vermells amb pèrdues diàries de seguidors", adverteixen sobre això. D'aquesta manera, podria guanyar uns 4.000 euros per post.

Mentre que, per part seva, Asraf compta amb 243.000 seguidors, i el seu engagement ha pujat en un 40%. A més, aquest darrer mes ha guanyat fins a 7.000 seguidors. Gràcies a això podria aconseguir uns 4.300 euros per post.

Adara Molinero plorant amb unes ulleres negres al cap, amb el Jonan i l'Alma per darrere
Jonan, el gran preferit per guanyar 'Supervivientes' | Mediaset

Encara que, si algú encapçala la llista i es col·loca com a clar preferit és Jonan Wiergo, l'engagment del qual s'ha disparat en un 65%. "És el clar guanyador a xarxes socials, podent guanyar més de 5.000 euros per post", asseguren.

Veient aquestes xifres, sembla que Adara s'emportarà un gran disgust quan descobreixi que la seva actitud al reality no ha estat tan ben rebuda pels espectadors, molts dels quals li han donat l'esquena.