Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'
GENT

Isa Pantoja aclareix el misteri dels vots massius que està rebent Asraf Beno

Isa Pantoja revela un dels motius pels quals el seu xicot està rebent tants vots

Nova polèmica a Supervivientes 2023! Pocs dies abans de la gran final del reality, un dels participants s'ha vist embolicat en una controvèrsia que, sens dubte, podria costar-li el seu concurs a hores d'ara.

Ens estem referint a l'Asraf Beno, que ha estat un dels concursants que més ha estat al punt de mira. Aquesta vegada, el motiu ha estat la confessió que ha fet la seva parella, Isa Pantoja, a les xarxes socials.

I és que la jove, en un directe, va aclarir el misteri dels vots massius que estava rebent el noi. Se sap que el marroquí ha estat salvat en una infinitat d'ocasions pel públic perquè, al principi, es creia que era pel simple fet que era un dels favorits de l'audiència.

És cert que aquesta podria ser una de les raons, però, ara, la Isa Pantoja podria haver revelat un altre motiu pel qual el seu promès es lliura sempre de ser expulsat.

Isa Pantoja, amb rostre seriós, asseguda al plató de 'Supervivientes 2023'
Acusen a Isa Pantoja d'estar fent trampes a les votacions del seu promès | Mediaset

Isa Pantoja causa polèmica en revelar la veritat sobre els vots massius del seu xicot

Qui li diria a la mateixa Isa Pantoja que un directe a TikTok amb l'influencer Germán Cotán donaria tant que parlar. I és que es va generar molta polèmica per unes paraules que va dir la noia sobre els vots que està rebent el seu xicot.

Segons la Isa Pantoja, la seva estratègia va ser anar un dia a un restaurant i demanar a la gent gran que es trobava al lloc que es descarregués l'aplicació per votar el marroquí.

Ara, aquest vídeo on la Isa Pantoja va confessar la seva tàctica s'ha fet viral a Twitter i ha rebut moltes crítiques. I és que són molts els usuaris d'Internet que acusen que això és “il·legal” perquè la noia s'estaria aprofitant d'aquelles persones grans que no saben votar.

La qüestió és que aquest vídeo va generar comentaris de tota mena: els que donaven suport a la Isa Pantoja i els que la criticaven amb duresa.

I és que, tal com van revelar alguns fans de la jove, això seria legal perquè en cap moment no s'hauria prohibit fer-ho. És més, llançaven que els que sí que fan trampes són els defensors d'Adara Molinero perquè, segons ells, creen perfils falsos.

Tot i això, els detractors del marroquí han afirmat que, segurament, aquesta estratègia d'Isa Pantoja va ser la causant que fa uns dies l'organització del programa hagués de paralitzar les votacions per "irregularitats".

Però lluny d'acabar aquesta polèmica, aquests usuaris també van assenyalar la filla de la cantant d'estar fent trampes amb la seva amiga Aneth Acosta, que és dona d'un dels directius de Supervivientes.

Per això alguns internautes asseguren que aquest professional estaria afavorint el concurs de Beno a causa de la gran amistat que té la seva dona amb la Isa Pantoja.