Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, tots dos amb cares serioses

El patrimoni d'Ana María Aldón: mai no ha necessitat José Ortega Cano

Ana María Aldón ha tingut i té capacitat econòmica per valdre's per si mateixa

Ana María Aldón va iniciar el 2012 una relació amb Ortega Cano, que sis anys després va acabar en casament. Relació que a ella en tot moment la va posar en dubte. I és que se la va acusar d'estar amb ell per diners i fins i tot per fama, encara que aquests arguments en contra s'han anat desmuntant amb el pas del temps.

Ana María Aldón hem conegut ara que té un interessant patrimoni, aliè del tot al seu exmarit. Patrimoni que ha anat aconseguint abans de passar per l'altar amb ell. Per això queda clar que no va estar amb el torero per una qüestió econòmica i que posseeix tota la capacitat per valdre's per si mateixa, sense necessitat de rebre ajuda.

Els immobles d'Ana María Aldón abans de casar-se amb José Ortega Cano

Ana María Aldón es va casar el 2018 amb José i va rebre moltes crítiques, ja que se l'acusava de casar-s'hi per diners. Però és clar que no és així. Primer, perquè el que tenia aleshores problemes amb Hisenda era el dretà i segon, perquè ella posseïa un interessant patrimoni ja.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La mare de Gema Aldón, com ha reconegut diverses vegades, era propietària d'una fruiteria i sembla que li anava molt bé. Tant és així que, com va indicar la revista Lecturas, el 2007 es va fer amb un solar urbanitzable de 396 metres quadrats. Solar que està situat a Sanlúcar de Barrameda, la seva ciutat natal.

Ana María Aldón al photocall de l'aniversari de 'El Turronero'
Ana María Aldón té diverses propietats a la seva terra natal | Europa Press

I aquí no ho va quedar tot, ja que el 2009 va aconseguir una altra propietat. En aquest cas, va adquirir un dúplex de 120 metres quadrats, dues plantes, tres dormitoris i terrassa a l'esmentada localitat gaditana. Un habitatge que, al costat del solar esmentat, encara manté.

Ana María Aldón continua ampliant el patrimoni

Ana María Aldón és cert que ha continuat augmentant la cartera d'immobles aquests anys. Així, després de fer el salt de deixar el segon pla, va participar a Supervivientes el 2020 i li va anar molt bé, ja que va quedar en segona posició.

Tal és la suma que va aconseguir amb el concurs que, quan aquest va finalitzar, va decidir invertir-lo. I, entre altres coses, el que va fer va ser comprar un nou immoble. Exactament, va adquirir un pis també a Sanlúcar, un habitatge nou de 79 metres quadrats, dotat de tres dormitoris.

Plànol curt d'Ana María Aldón amb rostre molt seriós en un plató de Telecinco
Ana María Aldón va continuar ampliant el seu patrimoni durant el seu matrimoni amb Ortega | Mediaset

Va frenar la seva visió inversora? No, Ana María Aldón va continuar utilitzant els diners que aconseguia ampliar el seu patrimoni immobiliari. En concret, ho va fer quan va prendre la decisió de separar-se d'Ortega Cano.

La gaditana es va divorciar del dretà, establint la custòdia compartida del fill que tenen en comú i rebutjant una pensió. I en fer aquest pas va prendre la determinació de buscar nova llar i el va trobar a Guadalajara. Així, va adquirir un xalet de 239 metres quadrats, que compta amb una parcel·la de 172 metres quadrats i que disposa de tres plantes.

Un habitatge on ara Aldón ha començat una nova vida, en què té un paper essencial el seu nou nuvi, Eladio. Un home asturià i esportista que l'ha tornat a fer creure en l'amor i amb qui consolida la seva relació. Bona mostra d'això és que ja coneixen les respectives famílies.

D'aquesta manera, queda palès que Ana María no ha necessitat els diners d'Ortega per tirar endavant. Abans de casar-se ja comptava amb patrimoni, que ha anat fent créixer els darrers anys. És cert que abans de començar a sortir amb ell no era coneguda públicament, però diners no n'hi faltaven i immobles tampoc, per la qual cosa no l'interès econòmic queda descartat.