Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Patricia Pardo en primer pla el 10 de juliol de 2023

Patricia Pardo: pel qual es va separar del seu primer marit, Francisco Márquez

Patricia Pardo va estar set anys al costat de Francisco, el pare de les filles

Patricia Pardo s'ha convertit en una de les cares més cotitzades de Telecinco perquè ha heretat el tron d'Ana Rosa Quintana. La mítica presentadora s'ha mudat a la tarda de la cadena i ha deixat els matins la seva companya i amiga Patricia. Aquesta última també genera molt d'interès a la crònica social per la relació que manté amb Christian Gálvez.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Patricia Pardo sempre ha estat molt reservada, per això va trigar molt de temps a confirmar que s'havia separat del pare de les seves filles. Es diu Francisco Márquez, és policia i mai no ha volgut formar part del món de l'espectacle. Per això, quan va sortir a la llum que Pardo s'havia enamorat de Christian Gálvez, no va trigar a trencar el silenci.

Patricia Pardo amb el seu exmarit, Francisco Márquez
Patricia Pardo continua sent amiga de la seva ex | Europa Press

Francesc va deixar clar que no li importava que la seva exdona hagués refet la seva vida sentimental, tot al contrari, s'alegrava profundament. "Amb la V: tots en tenim una, dura un sospir i hem de fer amb ella el que considerem que ens faci feliços. Sol ser més tranquil·la i satisfactòria quan t'alegres de la felicitat dels altres de cor", va escriure.

Patrícia i el pare de les seves filles no van tenir un matrimoni tempestuós, de fet continuen gaudint d'una estupenda relació. Aleshores, quin va ser el motiu de la separació? La revista ¡HOLA!, assegura que tot va canviar després de la pandèmia ocasionada pel coronavirus i tots dos es van adonar que havien de trencar.

Patricia Pardo va tenir una separació amistosa

Patricia Pardo té dues filles amb Francisco i en cap moment no va posar en risc el benestar de les petites. La publicació esmentada anteriorment insisteix que l'únic motiu del divorci va ser un desgast de la relació. En cap moment va passar res estrany, ni hi va haver terceres persones, simplement van deixar de ser feliços.

Captura de 'El Programa de Ana Rosa' presentat per Patricia Pardo el 9 de maig de 2023
Patricia Pardo està en un bon moment | Mediaset

Un any i mig després de la pandèmia, Pardo va deixar d'amagar el que havia passat i va donar naturalitat a la situació. Alhora va començar un festeig amb Christian Gálvez, que ha acabat en casament. És curiós que Francesc gaudeix d'un vincle estret amb Cristian, cosa que demostra que el seu divorci es va desenvolupar amb normalitat.

Pardo ha enviat diversos missatges a la seva ex a través de les xarxes socials i això demostra que segueixen sent amics. L'única raó per la qual van decidir trencar el matrimoni és perquè no van aconseguir superar la darrera crisi.