Primer pla de Patricia Pardo amb el rostre seriós

Patricia Pardo s'afarta i reacciona a les novetats sobre Rubiales i Jenni Hermoso

Patricia Pardo no ha volgut quedar-se callada davant d'això que ha passat

Patricia Pardo, que està esperant un nen amb el seu marit, ha tornat a la televisió després de gaudir d'unes vacances. En el retorn a El programa del verano ha topat amb la polèmica de l'inadequat petó de Luis Rubiales a Jenni Hermoso a la final de la Copa del Món. Un assumpte que està tenint transcendència internacional i que a ell l'ha posat seriosament a la picota.

Patricia Pardo dona suport a la futbolista en tot moment, per això ha reaccionat de manera contundent a l'última hora. Ens estem referint que els que el que donen suport a ell han publicat un vídeo amb què intenten qüestionar-la. Es tracta d'un vídeo de la celebració del triomf a l'avió on l'esportista s'està divertint amb les seves companyes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La presentadora ha vist que amb aquestes imatges s'ha intentat desprestigiar la víctima dels fets. I davant d'això, la gallega s'hi ha plantat. No està disposada a tolerar que qui es jutgi sigui l'esportista.

Patricia Pardo frena el directe després de l'última hora del cas Rubiales i Jenni Hermoso

Patricia Pardo està abordant a El programa del verano l'escàndol protagonitzat per Luis Rubiales. Un escàndol per l'esmentat petó, per l'actitud vergonyosa d'ell a la llotja el dia de la final i per tot el que ha vingut després. Sí, per la seva negativa a dimitir o per intentar culpar Jenni de tot el que ha passat.

L'última hora que la presentadora ha donat sobre aquest assumpte ha estat el vídeo que circula per desprestigiar i qüestionar la futbolista. Ens estem referint a unes imatges on l'esportista es troba a l'avió celebrant amb les companyes que s'han proclamat campiones del món. Hi ha qui considera que el fet que es divertís significa que el que va fer el president de la RFEF no la va afectar en absolut i li resta credibilitat a ella.

La dona de Christian Gálvez, en veure el que alguns estan intentant fer amb aquestes imatges, ha reaccionat. I ho ha fet frenant el directe per opinar clar i net sobre l'assumpte, tal com han fet altres figures conegudes com ara Mercedes Milá. Exactament, ha dit molt seriosa: “Hi ha persones que estan intentant tirar per terra la versió de Jenni perquè no veuen correcte o coherent aquest comportament”.

“El primer que intenta tirar per terra aquest comportament és el mateix Rubiales, perquè és un document que ha presentat davant la FIFA a través dels seus advocats. Però és clar, és que això passa sempre. Ha passat tantíssimes vegades quan parlem d'una agressió, que nosaltres no ho definirem així perquè no ho sabem, però la víctima ho ha qualificat així”.

A la qual cosa Patricia ha afegit: “Ella se sent víctima, ha assegurat que no hi ha consentiment i en tot cas és un abús de poder”.

Imatge del petó entre Luis Rubiales i Jenni Hermoso a la Final del Mundial de Futbol Femení
Patricia Pardo ha deixat clar que aquest gest de Rubiales és inacceptable | RTVE

En aquest punt, és quan Pardo ha tret la cara per la futbolista. Ho ha fet dient: “Quantes vegades una dona pateix una situació així i triga temps a processar-la? Cal tenir en compte el context d'aquesta seqüència. És que elles són les campiones del món, llavors què hem d'exigir a Jenni i a les seves companyes?”.

“Ha d'estar afligida, apesarada, plorant i torturant-se per això que acaba de passar? Ella ja va donar explicacions. Va dir des del primer moment que no li va agradar. I, com és lògic, raonable i coherent, està de celebració amb les companyes”.

Patricia Pardo rep el suport del seu equip

Patricia Pardo, després de deixar clara la seva postura de suport a la futbolista, ha aconseguit que altres col·laboradors també li donin suport. Aquest ha estat el cas del periodista Fernando Garea que ha dit: “Estem veient el manual perfecte de l'autèntic masclista. A més d'acusar la víctima, diu que l'endemà estava contenta”.

“Va passar el mateix en un cas tan extrem com el de 'La manada'. Es va indicar que la víctima continuava fent vida normal, per la qual cosa no havia estat agredida o assetjada. Aleshores, ens plantegem que o ell no ha entès res o és tan masclista que considera que pot fer servir això com a prova”.

Imatge de Joaquín Prat amb Patricia Pardo, tots dos presentant 'El programa d'Ana Rosa' a Telecinco
Patricia Pardo ha opinat igual que altres companys seus | Mediaset