Primer pla de Patricia Pardo somrient al 18è aniversari d''El Programa de Ana Rosa'

Patricia Pardo dona dades exclusives del seu divorci de Fran Márquez

Patricia Pardo fa una confessió important a través de la seva darrera entrevista

Patricia Pardo ha revelat, a través d'una entrevista per a la revista Pronto, algunes dades sobre la seva antiga relació sentimental. I és que, segons ha assegurat la comunicadora en aquesta exclusiva, s'han inventat moltes coses sobre la seva separació de Fran Márquez.

Aquest diumenge, 17 de setembre, la presentadora de Telecinco ha trencat el seu silenci en aquesta coneguda capçalera del cor per fer una matisació important.

Imatge de Patricia Pardo parlant durant la seva entrevista per a 'Outdoor'
Patricia Pardo parla del seu divorci a la seva última entrevista en exclusiva | Mediaset

Durant tot aquests mesos, han sortit a la llum diverses informacions sobre el seu antic matrimoni i la seva relació actual amb Christian Gálvez. Entre altres coses, s'ha especulat amb la possibilitat que Patricia Pardo es va divorciar de Fran Márquez després de conèixer la seva parella actual. Però res més lluny de la realitat.

Per això, la periodista gallega ha volgut aprofitar l'ocasió per desmentir tots els rumors que s'han generat al voltant d'aquest tema delicat. "Els que s'inventen les coses fan molt de mal".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Patricia Pardo parla del seu divorci de Fran: "No coneixia Christian quan em vaig divorciar"

Patricia Pardo ha parlat sobre tots els rumors que s'han generat al voltant del seu primer divorci i la seva posterior boda amb Christian Gálvez. I ho ha fet a través d'una entrevista en exclusiva per a Pronto.

Després de pronunciar-se sobre el retorn d'Ana Rosa a les tardes de Telecinco, no ha tingut cap problema a parlar sobre la seva relació sentimental actual.

El darrer 29 de juliol, Patricia Pardo i el presentador de 25 Palabras van deixar sense paraules tots els seus seguidors d'Instagram amb una confessió inesperada i sorprenent.

Patricia Pardo amb el seu exmarit, Francisco Márquez
Patricia Pardo parla sobre el seu divorci de Fran Márquez | Europa Press

Aquell dia, i a través de diverses fotografies, la parella va anunciar que feia un any que estaven casats. "Així lluïa el cel de Madrid el dia de la nostra boda", van assegurar molt emocionats. Una notícia que no va deixar indiferent ningú. Per això, i aprofitant l'ocasió, Patricia Pardo no ha tingut cap problema a revelar el motiu pel qual es van casar en secret:

"Perquè així ho vam decidir. Som molt prudents i ens agrada vetllar per la nostra intimitat". Després d'aclarir aquest punt, la comunicadora gallega ha volgut fer una altra matisació important sobre la seva vida personal, però en aquest cas, relacionada amb el seu divorci de Fran Márquez:

"Jo estava divorciada des del 2020. No em vaig separar, com han dit, l'estiu del 2021, i vull aclarir que no coneixia Christian quan em vaig divorciar. Els que s'inventen les coses fan molt de mal".

Patricia Pardo parla emocionada del seu embaràs amb Christian Gálvez: "El veig entusiasmat"

Després d'aquestes dues confessions importants, Patricia Pardo ha parlat sobre un altre dels aspectes fonamentals de la seva vida: la seva paternitat amb Christian Gálvez.

El mateix dia que van anunciar el seu matrimoni, la parella també va revelar que estaven esperant el seu primer fill en comú. “No podem estar més enamorats i feliços esperant el nostre bebè. La unió de les nostres famílies i la nostra fortalesa com a parella s'han multiplicat amb aquesta preciosa notícia”.

Per això, aquesta coneguda revista no ha volgut deixar passar l'ocasió per preguntar a Patricia Pardo per com està vivint Christian aquesta nova etapa a la seva vida.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passant per Madrid, somrients, agafats de la mà
Patricia pardo també s'ha pronunciat sobre el seu embaràs actual | Europa Press

"És un home molt sensible i el veig entusiasmat i il·lusionadíssim davant el pròxim naixement del nostre fill", ha confirmat la presentadora de televisió.

Està previst que el fill de Patricia Pardo i Christian Gálvez neixi a principis de gener. Tanmateix, tot apunta que la comunicadora gallega no desatendrà les seves funcions dins de la pantalla petita fins a l'últim moment:

"Continuaré[treballant]fins al final de l'embaràs. En els dos anteriors, els de les meves dues nenes, vaig estar al peu del canó fins a l'últim moment i ara, si m'ho puc permetre, estaré presentant fins al final".