Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

Diego Arrabal explica com es comporta Rocío Flores en la seva vida privada

Rocío Flores ha estat 'descoberta'

Rocío Flores està centrada en la seva tasca com a 'influencer', però això no no impedeix que, constantment, sigui notícia de la premsa rosa. Ara ho és perquè una coneguda figura, que parla també del seu germà i fins i tot del seu pare, s'ha referit a ella sense embuts. Ha posat sobre la taula com es comporta en la seva vida personal estant allunyada dels focus.

Rocío Flores ha vist que Diego Arrabal ha estat qui s'ha esplaiat sobre això. Encara més, fins i tot ha optat per exposar amb contundència l'evolució que ella està tenint darrerament.

Rocío Flores: així és com actua en la seva vida personal

Rocío Flores ha acudit aquests dies al festival Starlite de Marbella. Ho ha fet amb el seu xicot, Manuel Bedmar, amb l'objectiu de gaudir del concert de Fondo Flamenco. I d'aquest moment ha parlat Arrabal amb detall al seu canal de YouTube.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La jove ha sentit el fotògraf relatar com es va comportar durant aquest espectacle. Segons sembla, té fonts fiables que li ho han explicat. Ha deixat clar que la jove en la seva vida privada és molt diferent de la imatge que en tenim pels mitjans.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella (Espanya)
Rocío Flores ha estat amb el seu noi de concert i Diego ha explicat com es va comportar | Europa Press

Exactament, Diego ha afirmat que “Rocío Flores ha estat tranquil·la, relaxada i gaudint de la seva vida, del seu xicot. Vaja, el que qualsevol persona amb aquesta edat podria estar fent”.

Això sí, ha admès que potser també té els seus moments íntims de cert dolor. És clar, perquè, “compte, la motxilla que ella té no és gens fàcil de gestionar. Però tard o d'hora caurà perquè és molt fort tot allò que ha viscut”.

"La intimitat d'ella és la seva intimitat i tampoc no sabem si es trencarà més d'un dia i li passarà el que li hagi de passar perquè no és fàcil".

Rocío Flores ha experimentat un canvi notable

Rocío Flores ha sentit el paparazzi destacar i lloar que ella ha optat per reinventar-se i per això ara la veiem tan bé. Ha exposat que “durant aquests darrers anys hem viscut una transformació de Rocío radical, per això he volgut titular aquest vídeo amb el terme aclaparadora. És clar, perquè la cara és el mirall de l'ànima i ella s'ha reinventat”.

“Ha lluitat per tenir una figura amb què estar a gust, que és molt important”.

Post de Rocío Flores a Instagram posant en primer pla el 21 de desembre de 2022
Rocío Flores està molt canviada, segons Diego | Instagram, @rotrece

La filla d'Antonio David ha vist que, en aquest moment, ell ha aprofitat per atacar la seva progenitora. Ho ha fet dient: “Rocío ha lluitat també per tapar què és la duresa de la vida, d'una mare que no l'estima i això és molt fort. Això cal viure-ho, cal posar-se a les sabates d'ella, per com l'ha exposada la seva pròpia mare”.

“No soc psicòleg ni psiquiatre, però he analitzat aquesta situació i la veritat és que no sabria com gestionar-la. A més, és que té una família desestructurada, perquè aquesta és la realitat, amb tantíssimes cruïlles d'improperis i cruïlles de demandes. I amb una mare a la televisió matí, tarda i nit exposant i mentint en contra de la seva filla, sabent el que això suposa”.

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Rocío Flores ha rebut paraules elogioses del controvertit paparazzi | YouTube

Rocío fins i tot ha estat testimoni del reconeixement que Arrabal ha volgut dedicar-li. Ha manifestat: “Per a mi ella ha experimentat un canvi radical i ja no només en el físic, que el veiem, sinó a l'interior”.

“M'alegro que hi hagi persones que sàpiguen gestionar, encara que els costi, les seves vides pràcticament, i apartar-se d'on no les estimen bé”.

“De veritat, cal posar una bandera, que hauria de recollir la mare per tenir pau. No val la pena, traiem aquesta bandera i, si no vols, almenys, no facis mal. Amb tot el que ha hagut de passar, és increïble, és com l'au fènix, és com que de les seves pròpies cendres ha crescut”.