Primer pla de Rosa Benito trista amb ulls plorosos en 'Ya es mediodía' de Telecinco
GENT

Les paraules de Rosa Benito sobre Rocío Flores que ara tothom entén

Rosa Benito va ser molt contundent quan va parlar de la relació de Rocío Flores amb Rocío Jurado

Rosa Benito s'ha vist esquitxada per una notícia que ha publicat una revista molt coneguda i que afecta la família de Rocío Flores. Fa unes setmanes, la influencer va dir que Pedro Carrasco havia tingut una carrera més important que la de Rocío Jurado. De seguida, li van ploure les crítiques i va haver de donar explicacions per aclarir la seva postura.

Rosa Benito sempre ha defensat el seu amor per la cantant, promet que més que cunyades eren germanes. Per això va sorprendre tant quan va donar la cara per Rocío Flores i li va dedicar unes paraules que avui tothom entén millor. “Ella ha passat una época molt difícil, però és una persona meravellosa per portar aquests cognoms tan grans”, va dir exactament.

Rosa, gràcies a la revista Lecturas, ha descobert que el museu de Rocío Jurado que ha creat Rociíto s'ha convertit en un èxit. “Durant els sis primers mesos, es va convertir en la instal·lació de Chipiona més visitada de la història en un sol semestre. Un any després, l'acollida del públic continua sent igual d'excel·lent”, expliquen a aquest mitjà.

Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App
Rocío Flores compta amb el suport de Rosa Benito | GTRES

Aquesta situació ha reobert el debat: qui era més important, Rocío Jurado o Pedro Carrasco? Les paraules de la Rosa són clares, ella creu que tots dos eren grans en la seva professió. El problema és que hi ha alguna cosa més: Benito no reconeix el darrer èxit de Jurado perquè és responsabilitat de Rociíto.

Rosa Benito envia un missatge al seu Instagram

Rosa va donar la cara per Rocío Flores i ningú va entendre que no defensés Rocío Jurado quan suposadament l'adorava tant. “Jo penso que ella volia dir que després de 22 anys des que es va morir Pedro Carrasco, que ara li facin una estàtua no”. Benito creu que la jove només va dir que el seu avi tenia menys reconeixement, però que era igual de famós.

Imatge d'arxiu de Rocío Jurado i Rosa Benito amb ulleres de sol
Rosa Benito promet que adorava Rocío Jurado | GTRES

L'exdona d'Amador Mohedano, després de publicar-se la notícia de l'èxit de la cantant, no ha comentat res. Sol fer publicitat d'informacions de l'estil, però com que aquesta és autoria de Rociíto s'ha quedat de braços plegats. El que sí que ha fet ha estat publicar una foto amb un missatge important.

"La vida: És el miracle d'existir, el coratge de somriure, les ganes d'esperar, la força de resistir i la humilitat per agrair". Tot això ens recorda una frase que va dir Amador Mohedano sobre Rociíto, la va acusar de ser “una desagraïda”. Estem davant una indirecta que podria provocar una nova revolució?