Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez: les proves que demostren qui votarà a les eleccions

Jorge Javier Vázquez manté una estreta amistat amb un dels candidats

Jorge Javier Vázquez va confessar que va tenir molts problemes a Telecinco quan presentava Sálvame, després d'una discussió amb Antonio Montero. El periodista va fer un comentari que Vázquez no va tolerar i li va advertir quelcom: “Aquest és un programa de vermells”. A partir d'aquell moment tothom va saber quina era la tendència política, però hi ha altres proves que ho demostren.

Jorge Javier Vázquez manté una estreta amistat amb Pedro Sánchez, un dels candidats a la presidència del Govern. Tant és així que el 2014 el polític li va trucar en directe mentre ell estava presentant Sálvame per enviar-li un missatge. Temps després, Sánchez va explicar que no sabia que Jorge Javier estava treballant, li va trucar suposadament de manera privada perquè hi tenen relació.

Primer pla de Pedro Sánchez amb rostre seriós intervenint en un acte electoral del 22 de maig de 2023 a Santander
Pedro Sánchez va reconèixer la seva amistat amb Jorge Javier | Europa Press

Jorge Javier va dubtar, va assegurar que no sabia si votar el Partit Socialista perquè l'únic que volia era que prohibissin el 'Toro de la Vega'. “Has d'entendre que els que som votants d'un partit, sempre voto PSOE, ens sentim molt ofesos quan els alcaldes defensen aquest tipus de celebracions. No volem participar en un partit així”.

Vázquez va reconèixer que sempre havia votat el Partit Socialista i Pedro es va comprometre a prohibir el 'Toro de la Vega' per no perdre'l. “Mira Pedro, si tu em dius que aquest és el teu compromís, jo et torno el meu vot. Si us comprometeu a això segueixo votant el meu PSOE, tens el meu vot, però compte, que estaré molt pendent”.

L'amistat de Jorge Javier Vázquez i Pedro Sánchez

Jorge Javier va demostrar que mantenia un contacte estret amb Pedro Sánchez i l'actual president del Govern ho va confirmar. Durant una de les entrevistes que ha fet a la campanya electoral ja ha confirmat que és amic de Vázquez. De fet, reconeix que està preocupat per la seva situació i que vol que torni a la televisió com més aviat millor.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt emocionat en l'últim capítol de 'En el nombre de Rocío'
Jorge Javier Vázquez sempre ha anat amb la veritat per endavant | Mediaset

El president assegura que té “molt bona relació” amb Vázquez i que no hi ha ningú com ell treballant a l'entreteniment. “Em sembla un paio fantàstic, és un home molt intel·ligent i té molt criteri. Tant de bo torni a la televisió perquè és un paio que comunica molt bé”.

Jorge Javier mai no ha amagat les seves simpaties polítiques i és una de les coses que, segons ell, més l'ha perjudicat als mitjans. Fins al punt que quan va dir que era vermell i maric* va tenir un problema amb Paolo Vasile, antic conseller delegat de Mediaset.