Primer pla d'Alejandra Rubio mirant a càmera

Alejandra Rubio confessa què pensa realment del fill de Carmen Borrego

Alejandra Rubio reconeix que en aquests moments no té relació amb el seu cosí

Alejandra Rubio ha tingut un problema amb la periodista Mònika Vergara, una de les seves companyes al programa Fiesta. L'acusen d'haver parlat malament del fill de Carmen Borrego, així que Alejandra no ha tingut cap més remei que pronunciar-se. Ha confessat el que en pensa, però abans ha donat explicacions per aclarir la seva postura.

Alejandra Rubio assegura que Mónika l'ha traït perquè li va fer un comentari en privat que ara ha tret a la llum. La periodista ha anunciat que Rubio i José María Almoguera, fill de Carmen, no hi tenen relació. El problema és que Alejandra ja ho va explicar fa una setmana i no entén que la seva companya ho recordi per tenir protagonisme.

Primer pla de Carmen Borrego amb rostre neutre en un esdeveniment
Carmen Borrego segueix tenint probelmes amb el seu fill | GTRES

“Vaig dir que no parlaria de Carmen i José perquè ningú en té ni idea, ningú en té ni idea de la relació que hi ha. No s'explicarà, l'única cosa que em fa pena és que a la Carmen se li està deixant en un lloc que no es mereix. No és just que Carmen se senti així perquè no s'ho mereix”, explica Rubio.

Alejandra ha dit el que pensa de José María i ha promès que mai n'ha parlat malament. Simplement, ha estat sincera i ha desvetllat com era fa uns anys.

“Jo no he dit que el José sigui capritxós, jo només he dit que la relació entre Carmen i ell no ha estat fàcil. Vull que quedi clar que jo això ho he dit en privat, no en una reunió que es fes pública. Jo vaig dir que José ha estat rebel, vaig dir que li havien regalat un cotxe als 18 i que després en va trencar un altre”.

Alejandra Rubio, enfadada: “És molt brut”

Alejandra no entén que Mònika Vergara hagi tret a la llum una informació privada per generar espectacle. Mònika assegura que Rubio va dir que era “un nen malcriat” i que era “el preferit de María Teresa”.

Imatge de María Teresa Campos subjectada del braç del seu net José María Almoguera mentre passegen pel carrer
Alejandra Rubio ha estat acusada de tenir gelosia del seu cosí | GTRES

A tot això Rubio respon: “És molt brut el que estàs fent, jo no penso res dolent del meu cosí, no he dit que no vulgui conèixer el seu fill. Has dit una cosa en aquestes declaracions que la gent que em coneix sap que mai he pogut dir jo".

"La meva família sabrà que el que has dit és mentida, hi ha una cosa que dius que la meva família sabrà que és mentida”.

La col·laboradora ha comptat amb el suport de Carmen Borrego, que ha entrat a Fiesta per telèfon per donar la cara per ella.

Borrego creu que la seva neboda té dret a fer qualsevol comentari fora de càmeres.