Muntatge de Paola Olmedo seriosa i una dona sortint per una porta

GENT

Paola Olmedo, nora de Carmen Borrego, surt de casa en el moment més inoportú

Paola Olmedo ha estat enxampada abandonant el seu domicili minuts abans que tingués lloc un moment crucial

Paola Olmedo ha protagonitzat un moment incòmode que evidencia com és la relació amb la sogra hores abans de posar rumb a Hondures. El naixement del net de Carmen Borrego sembla no haver ajudat que totes dues lliguin caps i continua havent-hi un ambient tens.

N'és una prova la decisió que va prendre la dona de José María en saber que Carmen acudiria a casa seva a acomiadar-se. Minuts abans que la col·laboradora acudís amb el seu marit José Carlos a casa del seu fill, Olmedo va abandonar el domicili. Fet que va impedir que la filla de María Teresa Campos pogués acomiadar-se'n.

Paola Olmedo surt de casa en el moment més inoportú: abans que arribi Carmen Borrego

Paola Olmedo sembla que no ha oblidat els àudios que van sortir a la llum a Sálvame i que van provocar el distanciament amb la sogra. Uns àudios on Olmedo esclatava contra el clan Campos i que van demostrar que la relació entre elles no era del tot bona.

Va ser el 2022 quan tot va saltar pels aires i va provocar que Carmen deixés de veure i de parlar amb el seu fill. Tanmateix, un any després, l'arribada del primer fill de l'esteticista i José María Almoguera va ajudar la reconciliació familiar.

O almenys és el que la col·laboradora de Vamos a veure va traslladar a tots celebrant la bona nova. Ara sembla que la relació no és tan cordial com Carmen ha explicat, si més no, amb la seva nora Paola.

I és que Olmedo ha estat vista sortint de casa seva en el moment més inoportú, minuts abans que Carmen arribés. La filla de María Teresa serà una de les participants en Supervivientes i es va voler acomiadar del seu fill abans de posar rumb a Hondures.

Carmen Borrego amb rostre neutre, una bufanda de colors i una maleta a la mà
Carmen Borrego no es va poder acomiadar de la seva nora | Europa Press

Per això, es va traslladar amb el seu marit José Carlos fins al domicili de José María. El que no s'esperava era veure com Paola evitava trobar-s'hi abandonant el domicili familiar.

Diez Minutos recull el moment en què l'esteticista surt de casa i com minuts després la col·laboradora entra a l'habitatge. Allà va romandre durant uns 15 minuts abans de tornar a sortir per fer uns encàrrecs. Poca estona després, Olmedo va tornar a casa, evitant així acomiadar-se de Carmen abans del seu viatge a Hondures.

Paola Olmedo confirma amb la seva reacció que no hi ha relació

La reacció de Paola davant la visita de Carmen posa en evidència que la relació entre elles és pràcticament nul·la. La cara de la col·laboradora en abandonar la casa del seu fill és una mostra de com es va sentir davant el desvergonyiment de la nora.

Totes dues han estat incapaços de reconduir la situació després de sortir a la llum els àudios d'Olmedo criticant la sogra. Ni el naixement de Marc ni la mort de María Teresa han fet que Paola i Carmen lliguin caps.

Primer pla de Paola Olmedo somrient al carrer a l'estiu del 2023
Paola Olmedo va abandonar casa seva per no trobar-se amb Carmen Borrego | Europa Press

La col·laboradora va assistir al bateig del seu net, i Paola va ser present al tanatori després de la mort de la presentadora. Aquestes trobades van donar peu a pensar que s'havien reconciliat, però el fet que Olmedo hagi evitat Carmen demostra tot el contrari.

Almenys, la germana de Terelu sí que pot estar tranquil·la pel que fa al seu fill. Carmen i José María han reprès la relació i el jove permet que exerceixi com a àvia. Per a ella és tot un alleugeriment, ja que temia no poder gaudir del petit.

Ara Carmen serà una de les participants en Supervivientes i la seva estada al concurs genera molta expectació. El seu marit José Carlos serà el seu defensor al plató i serem testimonis de la cara més desconeguda de la menor de les Campos.

➡️ Gent

Més notícies: