Muntatge de David Bustamante somrient amb una jaqueta negra, Paula Echevarría somrient, un document i un cor trencat

GENT

El document que David Bustamante va signar per poder divorciar-se de Paula Echevarría

Tot i que es van divorciar el 2018, cinc anys abans, David Bustamante i Paula Echevarría van signar unes capitulacions de separació

Tot i haver passat ja sis anys, el divorci del David Bustamante i la Paula Echevarría continua fent parlar molt. Tant és així que ara han tornat a sortir a la llum tots els detalls sobre el document que va haver de signar el cantant abans de separar el seu camí del de l'actriu.

Avui dia, aquests dos coneguts personatges de la premsa social del nostre país han aconseguit refer les seves vides. Mentre que la influencer ha format una família amb l'exfutbolista Miguel Torres, Bustamante ha tornat a creure en l'amor gràcies a la ballarina Yana Olina.

Captura de 'Bailando con las estrellas' amb David Bustamante i Yana Olina ballant
David Bustamante ha refet la seva vida amb Yana Olina | RTVE

No obstant això, i malgrat que actualment mantenen una relació molt cordial i han aconseguit per fi deixar de banda les seves diferències, això no va ser sempre així.

A principis de març de 2021, el Francisco Juan Manjón va decidir trencar el seu silenci per explicar tota la veritat sobre el matrimoni de la Paula Echevarría i el David Bustamante. Unes declaracions que es van produir després que el cantant demandés el que va ser el seu assessor i mà dreta per mala praxi professional.

En aquell moment, i encara que el seu divorci es va fer oficial a principis del 2018, aquesta persona va assegurar que "realment ells vivien separats des del 2013". Afirmació que va fer durant una entrevista per a El País.

Primer pla de David Bustamante somrient en la promoció de 'Ghost'
David Bustamante va signar unes capitulacions de separació abans del seu divorci | GTRES

I encara que el David Bustamante i la Paula Echevarría van fer "un comunicat el 2017", l'any 2013 "van signar unes capitulacions de separació". Fulles que l'artista va signar amb l'única intenció d'"organitzar la seva vida" abans de separar-se de la influencer.

Ara, i després que tots dos han refet les seves vides, han tornat a sortir a la llum alguns dels punts d'aquest acord de divorci. Entre els quals hi ha diversos temes relacionats amb la possible sol·licitud d'una compensació econòmica per alguna de les parts.

David Bustamante i Paula Echevarría van signar un acord abans de divorciar-se

El document a què l'exassessor del David Bustamante va fer referència a la seva entrevista va ser publicat en exclusiva per Vanitatis el 2018, malgrat que tots dos van negar la seva existència.

Segons es pot llegir al punt vuitè, tots dos es van comprometre "a no difondre, transmetre o revelar a terceres persones qualsevol dels acords establerts en aquest document".

A més, tant el David Bustamante com la seva exdona van decidir no revelar-li a ningú "la seva separació matrimonial de fet". Ja que la seva intenció era fer-la pública “a través d'un comunicat de premsa conjunt”.

Muntatge de David Bustamante somrient amb una cadena d'or i Paula Echevarría somrient amb un monyo als cabells
David Bustamante i Paula Echevarría van arribar a una sèrie d'acords abans del divorci | e-noticies.cat, GTRES

D'altra banda, i en relació amb una possible compensació econòmica, els cònjuges van acordar que cap dels dos no la sol·licitaria. Pacte que es va mantenir dret durant la signatura oficial del seu divorci:

"En atenció a la situació professional dels compareixents, no es fixa pensió compensatòria per a cap dels dos signants. A la qual renuncien expressament en aquest acte i per a un futur".

Tot i que sí que és cert que, fins a la firma, el David Bustamante es va fer càrrec de les despeses escolars de la Daniella. A més, aportava una mica més de 6.000 euros per a les despeses mensuals de l'habitatge familiar.

Altres dels apartats que van veure la llum va ser el sisè. Punt en què van fer un resum dels acords esmentats per no deixar espai al dubte.

Tant el David Bustamante com la Paula van subscriure "el present acord de separació matrimonial". A més, tots dos estaven conformes amb què se seguissin respectant aquestes pautes durant la signatura del seu divorci.

Pautes que estaven directament relacionades tant amb "les relacions paternofilials de tots dos respecte a la seva filla Daniella" com amb les relacions "economicomatrimonials".

Aquest escrit es va signar el febrer del 2013 a la notaria del Francisco Calderón, situada a la ciutat Madrid. Acord que va servir de referència per al divorci posterior.

➡️ Gent

Més notícies: