Muntatge de Paloma Cuevas amb Luis Miguel i una captura d'Instagram
GENT

Paloma Cuevas trenca el seu silenci després de gaudir del gran dia amb Luis Miguel

Paloma Cuevas trenca el seu silenci després de passar la segona nit de Cap d'Any amb Luis Miguel

Paloma Cuevas es troba en un gran moment, tant en l'àmbit personal com professional. La vida li somriu, i, sens dubte, Luis Miguel té molt a veure amb això. Tot i que la dissenyadora no s'ha pronunciat públicament sobre el seu afer amb el cantant, la veritat és que la història d'amor ha triomfat amb magnificència.

Això sí, a través de les xarxes socials, Paloma sí que comparteix amb els seus seguidors algunes reflexions que reflecteixen el gran moment que travessa. De nou, l'exdona d'Enrique Ponce ha llançat un missatge significatiu després de passar la nit de Cap d'Any i Cap d'Any en companyia de Luis Miguel.

L'especial missatge de Paloma Cuevas després de la nit de Cap d'Any amb Luis Miguel

Tal com se sabia, Paloma Cuevas i Luis Miguel tenien tot llest per entrar aquest 2024 junts i per la porta gran. La parella acomiadava l'any a la Riviera Maya, ja que el cantant hi tenia un concert programat. Ara, encara amb la ressaca emocional d'acomiadar el 2023 en un dels llocs més bonics del món, Paloma Cuevas ha volgut trencar el silenci i pronunciar-se.

Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins
Paloma Cuevas trenca el seu silenci a les xarxes socials | Europa Press

A través de les xarxes socials, la dissenyadora de moda ha compartit amb tots els seus seguidors un missatge emotiu i especial. Tot i que no ha fet menció especial a la seva relació amb Luis Miguel, les seves paraules sí que reflecteixen molt bé el moment que travessa.

Amb un storie en blanc i negre, molt somrient i malbaratant la classe i elegància que caracteritza la dissenyadora, Paloma es pronunciava. "On et porti la vida sigues feliç”, compartia.

És clar que, a través d'aquestes paraules, fa una clara al·lusió a la seva història d'amor amb Luis Miguel.

El seu afer va començar de la manera menys esperada. Després de conèixer-se de molts anys, tots dos iniciaven una història d'amor. Al llarg dels darrers mesos hem vist com el romanç ha anat prenent forma fins a convertir-se en una cosa sòlida.

Viatges a Nova York, vacances a Marbella o fins i tot una escapada romàntica a Bilbao van ser alguns dels plans que conformaven el seu romanç.

Captura d'Instagram en blanc i negre de Paloma Cuevas
Paloma Cuevas i el seu significatiu missatge a les xarxes | Instagram

La història d'amor de Paloma Cuevas i Luis Miguel està consolidada

Com hem esmentat anteriorment, el seu romanç s'ha anat construint a poc a poc. Tots dos han estat molt hermètics amb la premsa, i mai no han arribat a posar junts ni a photocall ni en actes públics.

Tot apunta que la parella pensa seguir per aquest perfil baix per no despertar més interès mediàtic del que ja aixequen. Recordem que Paloma ho va arribar a passar molt malament després de la seva ruptura amb Enrique Ponce i tota l'allau que va venir després.

Per això, la dissenyadora prefereix continuar sent molt cauta amb la història d'amor respecte a la sobreexposició pública.