Muntatge de fotos de primer pla de la princesa Leonor i, de fons, una imatge de llibres amb un emoji d'un rellotge al costat
GENT

Dissabte, el dia en què Leonor i Felip faran alguna cosa històrica per primera vegada

La princesa Leonor s'ha preparat per participar en un esdeveniment que consolidarà la seva reputació brillant

Leonor estrenarà la seva agenda institucional el pròxim dissabte 6 de gener, de fet, ja s'està preparant perquè passarà una cosa històrica. Ha de tornar a l'Acadèmia General Militar de Saragossa l'endemà, però abans s'ha proposat de registrar un nou èxit. L'hereva debutarà a la desfilada de la Pasqua Militar amb el seu pare, el rei Felip.

Més endavant, també al mes de gener, succeirà un altre esdeveniment destacat: Leonor es posarà per primera vegada una tiara. Va complir la majoria d'edat l'any passat, per això no ha lluït cap d'aquestes joies tan significatives.

Pla mitjà de la princesa Leonor amb un vestit blanc el dia de l'acte de la jura de la Constitució
Leonor debuta el pròxim dissabte | GTRES

Abans d'això en podrem gaudir durant el seu debut a la desfilada, que serà dissabte. Farà aquest pas amb Felip VI, el cap de l'Estat i l'acompanyaran altres membres del Govern. L'esdeveniment tindrà lloc al pati d'armes del Palau Reial de Madrid.

Tots els ulls estaran posats sobre ella perquè després de la desfilada hi haurà un petit discurs al Saló del Tron, ubicat al mateix palau. Serà la primera vegada que Leonor adquireixi tant de protagonisme i li servirà per a l'altre esdeveniment històric que encara ha d'arribar. Passarà els pròxims dies, durant un viatge d'Estat que tenen previst fer els reis d'Anglaterra.

Leonor amb casc i ulleres d´esquí vestida de militar
La princesa Leonor tornarà a Saragossa diumenge | GTRES

Leonor ho té tot preparat i per primera vegada en  la història lluirà una tiara. Triarà aquesta joia entre quatre models que estan disponibles per a ella i la decisió està presa, però no ha transcendit.

Leonor es posarà una tiara del joier reial

Leonor obrirà el joier reial per rebre Carles i Camil·la, que tenen previst traslladar-se a Espanya a principis d'any. Aquesta visita és l'ocasió perfecta perquè la filla de Felip VI es posi una tiara per primer cop. Fonts properes a La Zarzuela han confirmat que l'hereva tindrà un paper molt especial en aquest viatge d'Estat.

Imatge del Rei Felip VI amb Letizia mirant la princesa Leonor
Felip i Letícia donen suport als moviments de Leonor | GTRES

Un cop més, Leonor té al davant dos esdeveniments molt destacats. En primer lloc, debutar a la desfilada de la Pasqua Militar i, en segon, rebre Carles i Camil·la. A la festa que tindrà lloc a Madrid apareixerà amb una tiara, que ja ha triat entre quatre models que hi havia disponibles.

Leonor ha consultat aquesta decisió amb Eva Fernández, l'estilista de la reina Letícia. La sobirana treballa amb Eva des de 2015 i ara aquesta professional també aconsella la princesa en els esdeveniments importants