Muntatge de fotos de primer pla d'Enrique Ponce i la seva exparella, Paloma Cuevas, tots dos somrients

GENT

Paloma Cuevas mostra l'espai on estan dormint les filles d'Enrique Ponce

Paloma Cuevas ha ensenyat l'habitació de les seves filles i ha fet aquest pas just després d'anunciar una gran notícia

Paloma Cuevas té dues nenes amb Enrique Ponce, les petites Paloma i Bianca, que viuen amb ella des que es va separar del torero. La dissenyadora acaba de donar una gran notícia i el focus d'atenció està posat en ella: a partir d'ara crearà vestits de núvia. Tot just després ha mostrat on dormen les seves filles i l'habitació no ha trigat a convertir-se en tendència.

Paloma Cuevas està instal·lada a Madrid: té un pis al centre de la capital i un xalet de luxe a La Finca, la millor urbanització del moment. Segons publica El Español, aquest immoble va ser un regal del seu pare, l'empresari taurí Victoriano Valencia. Cuevas no ha especificat en quina d'aquestes dues cases està el dormitori de la Paloma i la Bianca, simplement ha publicat una foto de l'estada.

Muntatge de Paloma Coves amb una foto de l'habitació de les filles
Paloma Cuevas mostra el dormitori de les filles | Europa Press, Redes sociales, e-noticies.cat

La botiga que ha triat Paloma per decorar l'habitació de les filles es diu Piccolo Mondo i està especialitzada en decoració infantil. En concret, els mobles pels quals s'ha decantat formen part de la col·lecció country. Les nenes són fanàtiques dels peluixos i la seva mare no ha dubtat a omplir l'estada de ninots tant adorables com elegants.

Enrique Ponce va ser assenyalat després de trencar amb Cuevas. El van acusar d'haver-se mudat a una casa amb Ana Soria i de no estar pendent de la seva família. Tot i això, el temps ha calmat aquesta tensió i ha demostrat que les seves filles ocupen un paper fonamental en la seva vida.

Paloma Cuevas dona una gran notícia

La fotografia que ha publicat Paloma de l'habitació de les filles està generant molta repercussió. El motiu? El focus està posat en ella perquè ha anunciat que dissenyarà vestits de núvia.

Paloma Cuevas somrient amb una jaqueta negra en un sopar
Paloma Cuevas està en un bon moment | Redes sociales

Es porta un temps especulant amb la possibilitat que la dissenyadora es casi amb Luis Miguel. I, ara que crearà moda nupcial, molts pensen que s'encarregarà el seu propi vestit. És una notícia que ha tingut repercussió a escala internacional i que ha arribat a Mèxic.

Paloma és sòcia i amiga de Rosa Maria Clará Pallarés, coneguda pels seus vestits de núvia. Després de sortir a la llum que col·laboraran juntes, Cuevas ha reconegut que està molt “il·lusionada”. Cada vegada se sent més còmoda i comparteix els seus sentiments, per això ha mostrat on dormen les petites que té amb Enrique Ponce.