Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla

Paloma Cuevas, casada en secret amb Luis Miguel: tot el que se sap

Paloma Cuevas podria haver fet el pas definitiu en la seva relació amb Luis Miguel

Paloma Cuevas va trencar el 2019 el seu matrimoni amb Enrique Ponce, després de gairebé 25 anys junts i dues filles en comú. Ell ràpidament va refer la seva vida, però a ella li ha costat una mica més. Tot i això, al final, sembla que ha trobat l'amor als braços de Luis Miguel.

Paloma ha anat pas a pas en aquesta nova relació, però potser ara ha avançat moltíssim de cop. El motiu és que ha començat a circular la remor que la parella s'ha casat en secret. Tot seguit, t'expliquem tot el que s'ha revelat fins ara.

Muntatge de fotos de primer pla de Luis Miguel i la seva parella, Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient
Paloma Cuevas i el seu xicot són avui protagonistes de la premsa rosa | España Diario

Paloma Cuevas: les dades del seu possible casament amb Luis Miguel

Paloma Cuevas està acompanyant el seu noi a la nova gira, en què ell no ha pogut comptar amb la presència dels seus fills. Ella ha estat al seu costat als diferents concerts que ha realitzat per Argentina i així se'ls ha pogut fer fotos realment còmplices. Sí, imatges on els gestos d'afecte deixen clar que estan vivint un moment molt dolç.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tan dolç que n'hi ha que creuen que els ha portat a donar-se el “sí, vull” davant l'altar. I és que aquest és el rumor que ha començat a circular tant al nostre país com a fora.

En concret, ha estat la presentadora peruana Laura Bozzo, la que ha destapat les xerrameques. Ho ha fet publicant un tuit sobre les dades que li han arribat de les fonts sobre la famosa parella. Exactament ha escrit: “Serà cert que Luis Miguel i Paloma es van casar en secret a Los Cabos en un casament privat?”.

“Em va arribar aquesta informació. Seria bo que la investiguin per veure si és real”.

D'aquesta manera, ha començat a circular la remor que Cuevas i el seu noi s'haurien convertit en matrimoni fa ben poc. En efecte, durant els dies previs al tour. Dies que els van passar gaudint d'unes vacances al mexicà ressort de luxe Los Cabos, situat a la zona de Palmira Cove.

Les primeres reaccions al suposat enllaç de Paloma Cuevas

La notícia que Paloma Cuevas podria haver-se convertit en esposa del cantant ja ha generat enrenou. Així, hem pogut veure les primeres reaccions al respecte entre els periodistes i col·laboradors de la premsa del cor.

Beatriz Cortázar, per exemple, s'ha referit al rumor al programa radiofònic La mañana de Federico. Ha estat molt clara sobre això: “Coneixent Paloma com la conec, m'estranya que faci aquest pas i no tingui al costat els seus pares. No et dic un casament com amb l'Enric, el més lògic és que el segon sigui més íntim...”.

“Però un casament en què no estiguin els seus pares, el nebot que és com el seu fill i els seus íntims amics... em costa de creure-ho”.

Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins
Professionals dels mitjans creuen que Paloma Cuevas no s'ha casat | Europa Press

Aquest argument és el que esgrimeixen també incondicionals de Cuevas en xarxes i altres mitjans, com Informalia. Consideren que ella, tan familiar com és i amb la relació que el seu pare té amb el clan de l'artista, no es casaria sense tenir els seus davant. A més, pensen que tampoc no ho faria sense comptar amb el beneplàcit i el suport de les seves filles.

De moment, només és un rumor i caldrà esperar per veure si es publiquen més dades que puguin aclarir els fets. I també per comprovar si els protagonistes del suposat enllaç confirmen o desmenteixen la notícia que ha generat enrenou. Encara que el més probable és que no s'hi manifestin, que és el que precisament estan fent les persones del seu cercle més proper.