Muntatge de fotos de primer pla de Pablo Urdangarin amb cara seriosa i, al costat, imatges d'ell parlant i abraçant la seva cosina, Victòria Frederica de Marichalar, en el seu darrer partit d'handbol a Segòvia

GENT

Les importants paraules de Pablo Urdangarin abans d'abraçar Victoria Federica

Després de moltes especulacions, Pablo Urdangarin ha donat unes declaracions abans de trobar-se amb Victoria Federica a Segòvia

Pablo Urdangarin, des que els seus pares van signar el divorci, ha mantingut silenci i no ha volgut fer cap mena de declaració. Ara ha trencat aquesta norma i ho ha fet en un moment clau: just abans de retrobar-se amb Victoria Federica. Els cosins s'han fos en una bonica abraçada que han retratat les càmeres d'una coneguda agència.

Pablo Urdangarin, abans d'abraçar Victoria Federica, ha atès amablement la premsa i ha pronunciat unes paraules molt importants. No ha volgut parlar sobre Ainhoa Armentia, però quan li han preguntat pel pare ha assegurat que “tot està molt bé”. Aquestes declaracions són fonamentals, ja que en els darrers temps s'ha rumorejat amb la possibilitat que Iñaki Urdangarin estigués travessant un mal moment.

Plànol curt de Victoria Federica i Juan Urdangarin a l'últim partit d'handbol d'ell a Segòvia
Pablo Urdangarin s'ha retrobat amb Victoria Federica | Europa Press

Pablo gaudeix d'una relació molt estreta amb Victoria Federica, que s'ha traslladat fins a Segòvia per veure un dels seus partits d'handbol. Recordem que juga al Fraikin BM Granollers i aquest dissabte es va enfrontar contra el Nava de l'Asunción. Allà estava la Victòria per donar-li suport, de fet no va viatjar sola, va estar acompanyada de dos amics.

Pablo ha contestat algunes preguntes dels reporters abans de començar el partit. Era conscient que la seva cosina estava esperant-lo i volia retrobar-se amb ella. Per aquest motiu va pronunciar unes paraules i després va entrar al pavelló, on l'esperava Victòria Federica.

Pablo Urdangarin revela com estan els seus pares: “molt bé”

Pablo ha donat unes declaracions importants i gràcies a ell sabem que els seus pares es troben en perfecte estat. Alguns periodistes pensen que la infanta Cristina s'ha quedat tocada, però no és així. Gràcies al jove Urdagarin sabem que sa mare està “molt bé” i que ha salvat la situació a temps.

El jugador d'handbol no ha volgut contestar res relacionat amb Ainhoa Armentia, però ha tornat a donar la cara pels seus pares. Des que es van separar exerceix de portaveu del clan, per això ha guanyat tanta repercussió mediàtica.

Muntatge de dues fotos de Pablo Urdangarin i Victoria Federica durant l'últim partit d'ell a Segòvia, en una apareixen abraçats i en una altra parlant
Victoria Federico s'ha limitat a estar amb el seu cosí | Europa Press, e-noticies.cat

Victoria Federica no té el mateix comportament que el seu cosí i mai no parla amb els reporters. Ella ha preferit contemplar l'escena des de la distància i gaudir del viatge a Segòvia.

La influencer estava amb Victoria López-Quesada i el seu promès, Enrique Moreno de la Cova i Ybarra. Tots tres han saludat Urdangarin, que s'ha fos en una bonica abraçada amb Vic, com l'anomenen els seus íntims.