Blanca Romero en un muntatge recordant-se de Cayetano Rivera

GENT

Blanca Romero fa una visita a la seva àvia i acaba recordant-se de Cayetano Rivera

Blanca Romero ha compartit una foto del casament amb Cayetano Rivera durant una visita que li ha fet a la seva àvia

Blanca Romero ha sorprès els seus seguidors recordant de forma inesperada a Cayetano Rivera. L'actriu ha visitat la seva àvia, que està ingressada en una residència i s'ha adonat d'una cosa important. "Quines voltes fa la vida", ha començat dient abans de compartir amb els seus fans el que havia passat.

Blanca Romero ha explicat que li ha fet una visita a la seva "àvia", que es troba en una residència especial. L'edifici està ubicat just al mateix lloc que va triar Blanca per saludar el públic després del casament amb Cayetano. Per això no ha pogut evitar recordar el torero i fins i tot ha intentat sortir al balcó que va ser testimoni del seu amor.

Muntatge de Blanca Romero mostrant una foto de Cayetano Rivera
Blanca Romero visitant la seva àvia | Redes sociales, e-noticies.cat

Blanca i Cayetano Rivera es van casar a l'església de Sant Pere de Gijón el 6 d'octubre del 2001. Al casament van acudir més de 500 convidats de l'alta societat i el vestit de Romero estava signat per Karl Lagerfeld. A aquest casament va acudir la familiar de l'actriu, que ara es troba en una residència ubicada al mateix edifici on es va celebrar l'esdeveniment.

Blanca ha recordat Cayetano Rivera i ha compartit una foto d'aquest dia tan especial. L'actriu torna a estar de plena actualitat perquè ha participat a MasterChef Celebrity després d'estar una temporada lluny dels focus.

Blanca Romero té un gest amb Cayetano Rivera

La relació de Blanca Romero i Cayetano no va funcionar i van acabar separant-se, però entre ells hi ha una bona connexió. Tant és així que el torero va adoptar la filla de Blanca i li va donar els cognoms: Lucía Rivera.

L'artista ha tingut un gest molt especial en parlar amb tant d'afecte del casament amb Cayetano. "En aquest balcó vam escancar el culí de sidra", ha explicat amb un somriure. Després ha intentat sortir-ne, però li ha resultat impossible.

"No es pot sortir perquè estan protegits per a la residència", ha comentat Blanca mentre ho gravava tot en vídeo. Després ha publicat una imatge agafada de la mà de la seva àvia. Per protecció no ha compartit cap foto seva, però volia que els seus fans sabessin com ha estat d'especial aquest moment.

Imatge de Cayetano Rivera amb Blanca Romero el dia del seu casament
Blanca Romero va ser feliç amb Cayetano Rivera | holacom

Fa una setmana Blanca va aconseguir que el casament amb Cayetano Rivera tornés a l'actualitat en revelar el que va fer amb el seu famós vestit de núvia. "He de mirar a les golfes, però crec que li vaig deixar a la meva cosina petita perquè volia anar disfressada per fer truc o tracte a Halloween i aconseguir caramels". Ara el tema torna a ser tendència, però per un motiu molt diferent que ha deixat en bon lloc al torero.