Primer pla de Lourdes Ornelas, mare de Camilo Blanes, amb el rostre seriós
GENT

La mare de Camilo Blanes trenca el seu silenci per donar una notícia sorprenent

Lourdes Ornelas ha decidit tornar a parlar amb els mitjans després de molt de temps en silenci

Camilo Blanes, el fill de Camilo Sesto, torna a ser notícia, aquesta vegada per la sèrie que Atresmedia emet sobre el cantant mort el 2019. L'estrena de la ficció ha comptat amb la supervisió Blanes i de la seva mare, Lourdes Ornelas. Precisament, ha estat ella qui ha parlat després de mesos de silenci oferint unes declaracions que pocs esperaven.

Camilo Sesto va ser un dels artistes més importants d'Espanya durant les dècades de 1970 i 1980. La sèrie reflecteix amb fidelitat com l'artista es va enfrontar a la seva discogràfica, que no confiava que triomfés amb una obra sobre Jesús. L'alcoià va arriscar la seva fortuna, la va produir i va aconseguir un èxit que, sens dubte, va marcar un abans i un després a la seva vida.

La mare de Camilo Blanes ha mostrat el seu parer sobre alguna cosa relacionada amb Camilo Sesto

Ara, Lourdes Ornelas ha fet un pas endavant i ha concedit una entrevista a la revista Pronto en què s'ha referit a la producció esmentada. "Estem molt satisfets amb el resultat. Vam llegir el guió al principi, i vam donar el vistiplau al rodatge", ha comentat.

La mare de Camilo Blanes, que durant aquests mesos va triar mantenir-se allunyada del focus mediàtic, ha fet ara una excepció contestant els mitjans. Preguntada sobre si al seu fill li agrada el tracte que s'ha fet de Camilo a la sèrie, Ornelas responia. "Sí, i a mi també perquè respecta Camilo, no busca la morbositat ni la polèmica i reflecteix fidelment la seva imatge".

Trailer oficial de ‘Camilo Superstar’, la nueva serie de Atresplayer

La mexicana, a més, ha reconegut que recorda el pare del seu fill "amb tot l'afecte del món". Se'n referia als seus inicis: "Els artistes també pateixen i ell va ser una víctima de les circumstàncies. Va lluitar molt per tirar endavant, era un artista excepcional".

Més enllà de la sèrie, Ornelas ha protagonitzat no pocs titulars en què apareix unida als últims esdeveniments relacionats amb el seu fill. El preocupant estat de salut d'ell ha provocat que la seva mare hi hagi sortit per aclarir algunes informacions.

Muntatge de fotos de Lourdes Ornelas i el seu fill, Camilo Blanes, més conegut darrerament com a 'Sheila Devil'
La mare del fill de Camilo Sesto està preocupada per la salut d'ell | Europa Press, Instagram, e-noticies.cat

Lourdes, malgrat els vaivens del seu fill, es manté ferma al seu costat i sempre pendent d'ell. "Estic cansada; Camilo no està sol, jo soc sempre aquí i en el moment que ell ho decideixi tindrà l'ajuda que necessiti. La situació de Camilo tard o d'hora es resoldrà perquè tenim els mitjans", explicava Ornelas al diari ABC.

La intenció de la mare de Camilo és que el seu fill ingressi a un centre de rehabilitació. Pel que sembla, li han parlat molt bé d'un a Barcelona i d'un altre a Mèxic. Blanes és conscient que la seva mare és al seu costat: "Quan ell m'ho demani, jo estic llesta", ha explicat Lourdes.

Lourdes Ornelas s'encarrega del llegat que el seu fill ha heretat

A més, recordem que fa uns quants mesos Blanes va decidir canviar de nom a Sheila Devil, cosa que no va sorprendre el seu cercle més íntim. Fonts properes a Camilín asseguraven que ell "ha volgut ser dona tota la vida". "No és qüestió d'ara, sinó de fa molt de temps", explicava el periodista Saúl Ortiz.

Primer pla de Camilo Blanes somrient amb una perruca rossa
Camilo Blanes va mostrar la seva decisió de dir-se Sheila Devil | Europa Press

A la mare de Camilo Blanes li agradaria viure aquesta situació des de la tranquil·litat i l'anonimat. "Soc tot el contrari de la gent que vol ser famosa", defensava. Així i tot, es manté ocupada treballant en el llegat del pare del seu fill: "Amb el llegat de Camilo tinc molta feina", reconeixia recentment.