Olga Moreno amb rostre somrient

Olga Moreno reapareix, trenca el seu silenci i deixa clar com es troba

Olga Moreno deixa al descobert, a través de les xarxes, quin és el seu estat actual

Olga Moreno ha reaparegut públicament i ha deixat al descobert com es troba actualment. Moment que l'empresària ha compartit aquest diumenge 29 d'octubre a través de les xarxes socials.

Durant aquest cap de setmana, Marta López ha viatjat fins a Màlaga per qüestions de feina. Tot i això, i com era d'esperar, la televisiva no ha volgut deixar passar l'ocasió per fer-li una visita a la seva gran amiga. Moment que ha immortalitzat a través del seu perfil d'Instagram.

Muntatge amb les cares d'Olga Moreno i Marta López
Marta López deixa al descobert com es troba la seva amiga, Olga Moreno | GTRES, Mediaset, e-noticies.cat

Ara bé, el que més ha cridat l'atenció d'aquest vídeo ha estat l'actitud que ha tingut Olga Moreno en tot moment. I és que, malgrat tots els problemes que ha tingut els últims mesos, la sevillana ha volgut aclarir quin és el seu estat d'ànim actual.

Actitud que ha deixat al descobert a les històries d'Instagram de la seva gran amiga, Marta López, i que no ha passat desapercebuda per als usuaris d'aquesta xarxa social.

Olga Moreno aclareix com es troba actualment: les imatges parlen per si mateixes

Abans de tornar a Madrid, Marta López ha volgut donar una sorpresa als seguidors d'Instagram. Tanmateix, aquest moment no ha sortit com ella esperava i tot per culpa d'Olga Moreno.

"No me'n podia anar jo de Màlaga…", els estava comentat Marta López quan la sevillana ha aparegut en escena. "Surt, idio**, que era una sorpresa", li ha recriminat la tertuliana entre rialles a la seva amiga, després que li arruïnés la història.

Després d'aquest moment divertit, a l'empresària no li ha tremolat la veu en assegurar que l'exconcursant de Gran Hermano "sempre la té amagada". "No m'amagarà més", ha repetit una vegada i una altra la parella d'Agustín Etienne.

Ha estat en aquest moment quan Marta ha fet un divertit retret a la seva gran amiga. El qual està directament relacionat amb la participació d'ambdues en Supervivientes 2021, edició que va guanyar Olga Moreno.

Storie de Marta López a Instagram rient amb Olga Moreno
Olga Moreno se sent molt feliç amb la seva vida actual | Instagram, @olgamorenooficial

"Em vas furtar el premi, que vas guanyar tu i a mi gairebé em van fer fora la primera", li ha recriminat l'excol·laboradora de Sálvame a la sevillana. "La que em deia que jo escombrava la platja, però ella no movia un dit", ha contraatacat l'ex d'Antonio David Flores.

Tot i això, i encara que només es tractava d'una broma entre amigues, Marta López ha volgut defensar-se de les acusacions d'Olga Moreno, però sense perdre el sentit de l'humor.

"Què jo no feia res? Jo discutia amb tothom. Mentre tu escombraves la platja, jo discutia amb tothom", ha assegurat López mentre la seva amiga li feia una sentida abraçada. "L'ànima de la festa era la meva Martita", ha aclarit l'actual parella d'Agustín Etienne.

Abans de posar punt final a aquesta divertida història, l'amiga d'Olga Moreno no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer una petició inesperada públicament.

"Ei, escolta'm. Que ens tornin a ficar en un reality, vols? Al pròxim reality, hi anem juntes", ha assegurat Marta sense pèls a la llengua. "Sí… Però sempre juntetes", ha respost l'empresària sevillana, amb certa ironia.

Imtage d'Agustín Etienne amb Olga Moreno
Olga Moreno no amaga l'amor que sent cap a Agustín Etienne | @olgamorenooficial

Una proposta que, segons sembla, no ha estat ben rebuda per Olga Moreno. I encara menys després de tot el que va passar després de sortir d'aquest reality de supervivència. Tant és així que, des de fa un temps, ella i diversos membres del clan Flores-Carrasco formen part de la llista de vetats de Mediaset España.

Sigui com sigui, i després de veure aquest vídeo, no hi ha cap dubte que la sevillana passa per un dels millors moments de la seva vida. I tot apunta que l'arribada d'Agustín Etienne hi ha tingut molt a veure.

Cosa que ella mateixa va confirmar el 23 d'agost passat, a través de la seva exclusiva per a la revista Semana. I és que, durant la seva entrevista, l'empresària no va tenir problemes a confessar que el representant és el gran amor de la seva vida:

"Ja puc dir que estic amb un home que em respecta, em dona el meu lloc i em fa feliç. A les meves germanes i als meus pares els agrada molt Agustín".