Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre somrient
GENT

Antonio David Flores parla per primera vegada d'allò que afecta Olga Moreno

Antonio David Flores es pronuncia sobre un tema en què la seva exdona s'ha vist embolicada

Antonio David Flores ha trencat el seu silenci i ha parlat, per primera vegada, sobre un tema que afecta directament la seva exdona, Olga Moreno.

Fa uns dies, la sevillana i Rocío Carrasco van acudir al Jutjat de Primera Instància número 5 de Madrid per enfrontar-se en una nova batalla legal.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Olga Moreno amb rostre somrient
Antonio David Flores s'assabenta de la nova victòria d'Olga | e-noticies.cat

En aquesta ocasió, la primera dona d'Antonio David Flores va demandar la guanyadora de Supervivientes per la polèmica entrevista que va concedir al Deluxe el setembre del 2019. Entre altres coses, Moreno va compartir públicament tot el que havia vist sobre la complicada relació que la presentadora mantenia amb els seus fills.

Com s'esperava, l'hereva universal de 'la más grande' no va trigar a anar a la seu judicial. Aquell dia, va interposar una demanda contra el seu rival per haver atemptat, suposadament, en contra la seva intimitat, honor i pròpia imatge. Però les coses no han sortit com esperava.

I és que, després d'haver perdut fins a dues vegades contra l'Olga, el jutge ha tornat a donar la raó a la sevillana. Segons ell, no hi ha indicis que l'última esposa d'Antonio David Flores hagi revelat cap secret familiar.

Per això, i després de sol·licitar 150.000 euros per danys morals, Rocío Carrasco s'haurà de fer càrrec de les coses judicials. A més, no s'embutxacarà aquesta quantitat de diners.

Ara, i amb aquesta polèmica ressonant amb força, Antonio David Flores s'ha pronunciat per primera vegada sobre un tema que afecta Olga Moreno. I és que, coincidint amb aquest conflicte, l'exguàrdia civil ha explicat els motius que s'amaguen darrere de l'ajornament del seu judici contra Carrasco.

Antonio David Flores es pronuncia sobre això

Antonio David Flores ha parlat alt i clar de l'ajornament inesperat del seu judici contra la dona de Fidel Albiac. I ho ha fet a través del seu advocat.

El 2015, mentre el seu matrimoni amb Olga Moreno seguia dempeus, la presentadora va demandar l'exguàrdia civil per un suposat delicte "d'aixecament de béns".

Tot i això, i malgrat que aquest 6 de juliol estava previst que se celebrés aquest procediment, finalment, l'advocat d'Antonio David Flores ha aconseguit ajornar-lo. 

Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre neutre
Antonio David Flores dona tota mena d'explicacions | GTRES

A través d'aquest lletrat, el malagueny ha emès un comunicat exposant totes les raons que s'amaguen darrere d'aquesta suspensió polèmica.

Tal com ha assegurat la part acusada, no ha deixat plantada la part demandant, ja que el judici es va suspendre un dia abans de la data establerta. El motiu és que no es va poder “incorporar una sèrie de proves documentals” que garantien la defensa d'Antonio David Flores:

"S'ha suspès perquè es pugui incorporar aquesta prova documental i practicar els interrogatoris tenint davant aquesta prova. Per no vulnerar cap garantia".

Imatge d'Olga Moreno amb ulleres de sol i Antonio David Flores quan estaven junts com a parella
La sevillana estava casada amb Antonio David Flores quan es va iniciar aquest procés legal | GTRES

A més, l'advocat d'Antonio David Flores ha assegurat que el procés s'ha dilatat tots aquests anys perquè “la querella es va formular a un jutjat que no era competent”.

"També es va dilatar per una qüestió d'una fiança imposada de 80.000 euros que, per altres recursos, després es va fixar en 60.000 euros", ha afegit.

Al final del comunicat esmentat, l'advocat de l'extertulià de Sálvame ha assegurat que es tracta de retards habituals per una simple acumulació de tasques.

Però aclareix que "no es pot pretendre que Antonio David Flores o Rocío Carrasco tinguin un privilegi davant de la resta dels ciutadans pels seus procediments".

No hi ha cap dubte que aquesta notícia ha repercutit directament a Olga Moreno. I és que, en certa manera, s'ha vist afectada per aquest tema polèmic, ja que, quan Carrasco va interposar la demanda contra el seu exmarit, encara seguia casada amb Antonio David Flores.