Muntatge de Pablo Urdangarin amb una imatge de la seva mare, la infanta Cristina de Borbó
GENT

El motiu pel qual Pablo Urdangarin ha arribat a Madrid sense la infanta Cristina

Pablo Urdangarin ha viatjat fins a la capital sense la seva mare, tot i haver estat junts

Pablo Urdangarin és conscient que aquests dies s'ha especulat molt amb la seva presència a la jura de la Constitució d'Elionor. Una jura que es produirà avui, 31 d'octubre, al Congrés dels Diputats en complir la cosina la majoria d'edat.

Pablo Urdangarin, malgrat les especulacions, estarà present a les celebracions i també gairebé tots els seus germans i la seva mare. Això sí, ell ha arribat a la capital sense la infanta Cristina, tot i haver estat junts a Barcelona. La raó és que ella tenia alguna cosa pendent de fer a la ciutat comtal.

Pablo Urdangarin acudeix sense la seva mare a Madrid

Pablo Urdangarin haurà vist a la premsa aquests dies que diferents notícies han qüestionat que ell estigués en la celebració de la seva cosina. I és que viu a Barcelona, treballa i tenia previst viatjar a Alemanya per veure la seva parella, que hi és amb una beca Erasmus. Fins i tot s'ha qüestionat que hi assistissin la resta dels germans, perquè tots viuen fora d'Espanya.

No obstant això, finalment la majoria, inclosa la infanta Cristina, estaran presents en aquest important acte que tindrà lloc avui. Han acceptat la invitació i no han volgut perdre l'oportunitat de reunir-se amb familiars amb qui no es veuen habitualment.

El jove ha jugat diumenge amb el seu equip d'handbol, el Granollers, davant del Fertiberia Puerto Sagunto. En aquesta trobada ha tingut l'ànim de sa mare i del seu germà Miquel, que han seguit molt atents el mateix. Darrere d'aquest, i feliç per la victòria del seu club, es va reunir amb els seus dos familiars, als quals no va dubtar a abraçar-se.

Muntatge amb un primer pla de Pablo Urdangarin somrient i la princesa Leonor amb els cabells solts somrient
Pablo Urdangarin recolzarà la seva cosina en aquest dia tan important | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

Tot seguit van abandonar tots tres junts el pavelló. Se'n van anar a dinar a un famós restaurant de Barcelona, La Balsa, com ha publicat ¡Hola!.

Allí van compartir estovalles, confidències i es van posar al dia de les seves vides. Després d'això, sembla que Pablo i el seu germà van prendre rumb a Madrid per assistir a l'acte esmentat de la Princesa d'Astúries.

Pablo Urdangarin, la infanta Cristina i Miguel Urdangarin junts pels carrers de Barcelona
Pablo Urdangarin ha estat amb la seva mare i el seu germà Miguel a Barcelona | Europa Press

Tot i això, no van viatjar fins a la capital amb la seva mare, ja que aquesta es va quedar a Barcelona per una raó de pes. Va romandre a la ciutat perquè havia de fer algunes tasques a la seu de La Caixa, entitat per a la qual treballa des de fa anys. Per això ella s'ha traslladat després sola fins a Madrid, concretament ahir dilluns.

Molts altres familiars de Pablo Urdangarin han viatjat també per acompanyar Elionor

Pablo Urdangarin no és l'únic de la seva família que estarà a la celebració privada de la majoria d'edat de la seva cosina. La seva germana Irene, per exemple, ja va arribar fa uns dies a la capital. I el seu cosí, Froilà, va viatjar fins allà diumenge, procedent d'Abu Dhabi, que és on ara està treballant i vivint.

El membre del clan Urdangarin que no estarà present serà el més gran de quatre fills, Juan. La raó és que viu a Londres i motius professionals li impedeixen anar a aquesta cita. I qui tampoc estarà serà Victoria Federica, que no ha volgut suspendre el viatge amb amics que tenia organitzat des de feia temps.

Froilà mirant de banda somrient i Victoria Federica mirant cap avall seriosa
Pablo Urdangarin sap que Froilà també estarà a la celebració, però no Victoria | GTRES

Pablo Urdangarin així veurà que la majoria de la família donarà suport a Elionor en aquest dia tan important, ja que tampoc faltaran els reis emèrits. Sofia i Joan Carles no s'han volgut perdre aquell moment, com tampoc la infanta Elena. Tots ells, juntament amb la família materna de la jove, celebraran una gran festa al Palau del Pardo, deixant de banda els conflictes passats que han sorgit entre ells.