Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne

GENT

Olga Moreno se sotmet a un nou retoc i el seu canvi deixa mut Agustín Etienne

S'han confirmat dues coses: que l'Olga segueix amb l'Agustín i que s'ha posat en mans d'especialistes

Olga Moreno acumula més de 100.000 seguidors al compte d'Instagram i aquest cap de setmana ha passat una cosa important. Els seus gestos demostren que ha donat una segona oportunitat a Agustín Etienne després d'estar uns mesos separats. La parella es torna a seguir en xarxes socials, tot i que han adoptat una postura molt més discreta.

Agustín Etienne solia comentar a les imatges que publicava Olga, però ha canviat el seu full de ruta. Fa temps que no reacciona a cap imatge de l'empresària i ni tan sols ha dit què li sembla el seu darrer retoc estètic. Moreno s'ha posat en mans d'especialistes per continuar amb el seu canvi físic, un canvi que va començar des que va sortir de Supervivientes.

Muntatge de dues fotos d'Olga Moreno sotmetent-se a un tractament estètic; a les imatges apareix estirada en una llitera i amb els ulls tapats

Olga Moreno sempre ha cuidat molt la seva imatge i va entrar al quiròfan per fer-se una operació completa. Ho va fer de la mà de Rocío Flores, però ara no hi té contacte i ha de fer certs passos en solitari.

"El Zaffiro aconsegueix una hidratació intensa i efecte lífting immediat. Millora la qualitat de la pell i un altre punt a favor seu és que no fa mal", els ha explicat Olga als seus fans. Després ha promès que el canvi és impressionant, per això ha decidit experimentar-ho en primera persona.

Agustín Etienne es queda sense paraules

Agustín treballa de representant, de fet s'ha encarregat de la carrera d'algunes cares tan destacades com Belén Esteban. És a dir, coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, així que tots els passos estan estudiats al detall. Des que va tornar amb Olga Moreno, no ha fet declaracions de cap mena.

Muntatge amb un primer pla d'Agustín Etienne somrient i Olga Moreno al carrer amb una samarreta marró

Són molts els que han reaccionat al canvi físic d'Olga, menys Agustín. En un primer moment es podia remenar la possibilitat que haguessin posat fi al romanç, però no és així. De moment, segueixen junts i no s'han separat des que van decidir donar-se una segona oportunitat i començar de zero.

Olga Moreno vol una nova vida

Després de tancar la seva situació amb Antonio David Flores, Olga va intentar començar una nova vida. El primer que va fer va ser tancar la botiga de roba i va començar els preparatius per mudar-se a Madrid. Volia passar més temps amb Etienne, tot i que al final va canviar de plans i va decidir no sortir de Màlaga.

En teoria gaudeix d'unes relacions cordials amb Antonio David, encara que fonts properes asseguren que el youtuber no aprova el seu festeig amb el representant.

➡️ Gent

Més notícies: