Muntatge en primer pla de Paloma Cuevas somrient i Enrique Ponce seriós amb una corbata
GENT

Enrique Ponce, assenyalat: revelen què va dir la primera vegada que va veure Paloma Cuevas

Enrique Ponce va tirar endavant gràcies al suport que va rebre per part de Victoriano Valencia, pare de Paloma Cuevas

Enrique Ponce ja no s'esforça a amagar-se i ha reconegut que la seva història amb Paloma Cuevas va ser 100% real. Quan es van conèixer Paloma era una de les dames més desitjades de l'alta societat i l'Enrique se'n va enamorar només veure-la. Es van creuar per primera vegada al restaurant de l'hotel La Perdiz de La Carolina (Jaén).

Enrique Ponce, quan va veure Paloma, va preguntar: "Qui és aquesta xavala tan maca?". Fou el principi d'una relació que ha durat més de dues dècades. Aquest cap de setmana fa 30 anys del romanç i és un bon moment per recordar com va començar tot.

Muntatge de fotos de primer pla d'Enrique Ponce, amb rostre seriós, i al costat una imatge de Paloma Cuevas somrient

Enrique va deixar de parlar de Paloma Cuevas durant un temps per no tenir-hi problemes. Però ara està donant entrevistes per promocionar el seu nou projecte professional i no es molesta a negar que va ser una persona important a la seva vida. Les investigacions apunten al torero: es va enamorar perdudament de la dissenyadora, encara que aquest sentiment s'acabés apagant.

Enrique està preparant el comiat el 17 de maig a Nimes, està concentrat en aquesta tasca i no vol més conflictes. "Vaig passar deu anys, mil corregudes sense que em ferís un toro. De sobte dues cornades em van portar a les portes de la mort", ha comentat aquest diumenge.

Enrique Ponce va sobreviure gràcies al pare de Paloma Cuevas

Paloma Cuevas és una institució dins de la crònica social, però el seu pare també ocupa un paper fonamental al món del toro. Tant és així que va ser l'encarregat d'ajudar l'Enrique a tirar endavant. Ponce va arribar a dalt de tot gràcies a la seva ajuda, de fet sempre han gaudit d'una relació estupenda.

Fotografia d'Enrique Ponce torejant a Navalcarnero, Madrid, el 29 de maig de 2021

L'actual xicot d'Ana Soria insisteix que, tot i dir adéu a les places de bous, sempre portarà a l'ànima la seva professió. "No hi haurà tall de cua. Vaig néixer torero i moriré torero", ha declarat a Las Provincias.

Està previst que l'Ana presenti alguna correguda d'Enrique, encara que de moment no hi ha cap data confirmada.

Assenyalen Enrique Ponce

Per entendre la història de desamor entre Enrique Ponce i Paloma Cuevas cal assenyalar el torero. Fonts properes asseguren que sempre s'hi va mostrar molt interessat. Després de veure-la al restaurant esmentat van tornar a coincidir a Colòmbia i va ser allà quan li va demanar el número de telèfon.

Primer pla d'Enrique Ponce amb la cara molt seriosa mirant a càmera

Paloma transmetia tal energia que Enrique no es va atrevir a contactar-hi fins al 1993. A partir d'aquell moment van començar una relació que va durar 25 anys. Abans de res, Ponce va demanar la mà de Cuevas a Victoriano: "Mestre, vaig amb la millor de les intencions, perquè vull que arribi a ser la mare dels meus fills".

➡️ Gent

Més notícies: