Muntatge de fotos d'Agustín Etienne i Olga Moreno somrients i, al costat, una imatge de Lola muntant a cavall
GENT

Olga Moreno mostra com és la seva vida després de reconciliar-se amb Agustín Etienne

Olga Moreno torna a les xarxes per mostrar com és el seu dia a dia després de solucionar les seves diferències amb el representant de famosos

Olga Moreno no para de mostrar a través de les seves xarxes socials com és la seva vida ara que la seva relació amb Agustín Etienne ha tornat a ser la que era. I prova d'això és un vídeo que ha rescatat un dels seus seguidors i que té com a protagonista la petita Lola.

A principis de novembre de 2023, va sortir a la llum una informació inesperada relacionada amb l'empresària i el representant de famosos. Tal com van assegurar mitjans com La Opinión de Almería o periodistes com Paola Calvo, tots dos havien trencat la seva relació sentimental després d'un any.

Muntatge del primer pla d'Agustín Etienne i Olga Moreno seriosos
Olga Moreno i Agustín Etienne van trencar la seva relació el novembre de 2023 | E-Noticies, GTRES

Un fet que va quedar al descobert després d'analitzar els últims moviments a les xarxes socials. Segons van confirmar les dues fonts a través de X, Olga Moreno i el representant van deixar “de seguir-se a Instagram”. A més, “ella va prescindir dels serveis d'ell com a representant”.

Una situació que va provocar el sorgiment de diversos rumors relacionat amb Antonio David Flores. Molts van considerar que l'exguàrdia civil va tenir alguna cosa a veure amb aquesta ruptura, i més després de veure les imatges que va publicar 'La Cuernis' a Instagram.

Segons aquest compte, una setmana després de l'entrevista incendiària d'Olga Moreno, l'exmatrimoni va ser fotografiat mentre prenia alguna cosa. Com era d'esperar, el youtuber no va trigar a desmentir la seva possible reconciliació amb la sevillana.

Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne
Olga Moreno mostra com és la seva vida després de reconciliar-se amb el representant | Instagram, @olgamorenooficial

Sigui com sigui, actualment tots aquests rumors ja formen part del passat. Tan sols un mes després de sortir a la llum la seva ruptura, la sevillana i Agustín Etienne van reaparèixer junts a les xarxes socials, anunciant així la seva recent reconciliació sentimental. I prova d'això és que tots dos es van tornar a seguir a Instagram.

Ara, i després de reprendre la seva relació amb el representant de famosos, Olga Moreno no deixa de compartir amb els seus seguidors com és la seva vida avui dia. A través d'aquesta xarxa social, l'empresària s'ha mostrat molt contenta i unida al costat del gran amor de la seva vida: la seva filla Lola.

Olga Moreno revela a les xarxes com és la seva vida després de reconciliar-se amb Agustín: està molt unida a la seva filla

Durant la seva separació d'Etienne, Olga Moreno va trobar suport en els seus éssers estimats per afrontar aquesta situació de la millor manera possible. Però sens dubte un dels seus grans suports va ser la seva filla Lola.

Primer pla d'Olga Moreno amb cara de felicitat a la desfilada SIMOF
Olga Moreno està molt unida a la seva filla | GTRES

No hi ha cap dubte del fort vincle que hi ha entre mare i filla, i prova d'això són algunes de les seves publicacions a Instagram. Encara que tant ella com el seu exmarit i Rocío Flores han optat per mostrar el mínim possible en la menor, de tant en tant, en comparteixen algun contingut. Tot i que, això sí, sempre salvaguardant la seva identitat.

Ara, un dels clubs de fans d'Olga Moreno ha compartit en aquesta xarxa social un vídeo molt especial. Una publicació que, al seu dia, va publicar la mateixa guanyadora de Supervivientes 2021.

Hi podem veure l'empresària posar davant de la càmera del seu telèfon intel·ligent, mentre que la petita munta a cavall. Una imatge que no ha passat desapercebuda pels usuaris d'Instagram.

“Com creix Lola, com avança, sembla una amazona. Olga, et veig a la cotxera muntant una caseta per a un cavall”, ha comentat una internauta.

I encara que alguns s'han fixat en les habilitats eqüestres de la petita, uns altres han volgut dedicar unes paraules a Olga Moreno. “Que maca, Olga” o “Et mereixes ser feliç”, són només alguns dels missatges que ha rebut la sevillana.