Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores amb rostre enfadat i Olga Moreno amb rostre somrient
GENT

Antonio David Flores i Olga Moreno sorprenen posant-se d'acord novament

Antonio David Flores i Olga Moreno han pres una decisió important que repercuteix directament en la filla que tenen en comú

Antonio David Flores i Olga Moreno s'han tornat a posar d'acord en un dels temes més importants per a ells: la seva filla Lola. Tal com hem pogut veure aquest 26 de desembre, tots dos han optat per no donar una gran repercussió mediàtica a l'aniversari de la seva filla.

A finals de 2021, i després que la televisiva va esdevenir la guanyadora de Supervivientes, va sortir a la llum una notícia inesperada. Després de 20 anys de relació i una filla en comú, l'exguàrdia civil i la sevillana van anunciar el final del seu matrimoni.

Una decisió que, segons sembla, Olga Moreno es va veure obligada a prendre després de descobrir la suposada infidelitat d'Antonio David Flores amb Marta Riesco. Deslleialtat que va quedar al descobert després de la publicació d'unes imatges compromeses del youtuber.

Des de llavors, la relació de l'exmatrimoni ha passat per diversos alts i baixos, però sempre han intentat mantenir la cordialitat pel benestar de la petita Lola. No obstant això, fa un any va passar una cosa que va aconseguir enfrontar aquests dos personatges de la premsa social.

Olga Moreno i Antonio David Flores asseguts al plató del 'Deluxe'
Després del seu divorci, la relació entre Olga i Antonio David ha passat per diversos alts i baixos | Mediaset

El passat 26 de desembre de 2022, la filla petita d'Antonio David Flores va fer 10 anys i, per a l'ocasió, Marta Riesco li va organitzar una gran festa d'aniversari. Però el que realment va molestar Olga va ser l'exposició pública que se'n va fer en aquesta reunió.

Tal com es va poder veure, la periodista va retransmetre tota la vetllada a través de les xarxes socials. Cosa que no va semblar gens bé a la sevillana. "Ni he consentit ni consentiré l'exposició excessiva i innecessària que s'ha fet de la meva filla a les xarxes", va assegurar a través d'un comunicat.

Tot i això, aquest any tot apunta que Antonio David Flores i la seva exdona s'han tornat a posar d'acord. I en un intent per no generar cap mena de polèmica, tots dos han optat per no mostrar cap detall de l'aniversari de la seva filla.

Antonio David Flores i Olga Moreno prenen una decisió important: cap no ha publicat fotos de l'aniversari de Lola

Després de la suposada gran discussió que van mantenir fa un any, tot apunta que Antonio David Flores i Olga Moreno s'han posat d'acord en un tema relacionat amb Lola. Cosa que ha quedat al descobert les últimes hores.

Aquest 26 de desembre, la filla petita de l'exguàrdia civil ha fet 11 anys. Ara bé, tot apunta que tant ell com la seva exdona han acordat deixar la noia al marge de les xarxes socials.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores, amb rostre enfadat, i al costat, Olga Moreno amb rostre seriós
Antonio David Flores i Olga Moreno decideixen no exposar Lola el dia del seu aniversari | Mediaset, e-noticies.cat

Tant és així que, segons hem pogut veure, cap dels dos no ha compartit ni una sola imatge de la festa de la seva filla. A més, tots dos s'han abstingut de felicitar públicament la petita a través dels seus perfils d'Instagram respectius.

La que sí que ha volgut dedicar unes paraules emotives a Lola a través de les xarxes ha estat Rocío Flores. “Feliç vida al meu tresor més gran, ets la meva vida. T'estima la teva tata”, ha escrit la filla d'Antonio David Flores en una de les seves històries.

Com calia esperar, la influencer també ha compartit dues fotografies en què ha deixat al descobert alguns dels detalls de la festa d'aniversari de la seva germana.

Muntatge de fotos de les històries d'Instagram de Rocío Flores felicitant la seva germana Lola Flores Moreno pel seu aniversari
Rocío Flores comparteix a Instagram dues fotos de l'aniversari de la seva germana | Instagram, @rotrece, e-noticies.cat

Hi podem veure la televisiva i la filla d'Olga Moreno en una actitud molt afectuosa davant d'un photocall decorat amb diversos globus i elements decoratius.

Una situació que fa uns dies es va repetir durant l'aniversari de David. El 15 de desembre passat, el fill d'Antonio David Flores va fer 25 anys. I igual que ha passat en aquesta ocasió, l'única que es va pronunciar públicament va ser la seva germana Rocío.