Muntatge de fotos de primer pla d'Agustín Etienne i Olga Moreno somrients tots dos
GENT

Olga Moreno i Agustín Etienne fan el pas més esperat després de la reconciliació

Olga Moreno i Agustín Etienne aclarien qualsevol dubte i reapareixien junts. A més, la parella ha fet un esperat pas i han demostrat que hi ha una reconciliació

Durant les últimes setmanes, Olga Moreno i Agustín Etienne acaparaven tots els titulars de la premsa del cor després de veure la llum uns clars indicis de crisi en la seva relació. La parella deixava de seguir-se a Instagram, i el mànager esborrava les últimes fotografies que tenia al seu costat.

Tot apuntava que a la relació estava més que trencada. Tot i això, la parella sorprenia aquesta setmana amb una nova fotografia on apareixien molt somrients i units. D'aquesta manera, l'Olga Moreno i l'Agustín compartien amb els seus seguidors que la crisi només havia estat passatgera i que tornaven a estar junts.

Però, més enllà d'això, la parella ha fet un altre pas més que significatiu amb la reconciliació. I és que, tal com hem pogut comprovar, tots dos es tornen a seguir a Instagram.

Olga Moreno i Agustín Etienne se segueixen de nou a Instagram

Quan semblava que la ruptura entre l'Olga Moreno i l'Agustín Etienne era tota una realitat, una nova fotografia d'ells units el desmentia del tot. Les últimes setmanes, el mànager i l'empresària optaven per guardar silenci davant de tota l'allau mediàtica que assenyalaven una presumpta crisi.

Storie d'Olga Moreno a Instagram agafada del braç d'Agustín Etienne el 3 de desembre de 2023
La parella es tornava a mostrar unida i forta | Instagram, @olgamorenooficial

Les proves eren més que evidents. L'Olga esborrava de la seva biografia d'Instagram a l'Agustín com el seu representant, al mateix temps, l'Agustín treia diverses fotos al costat de Moreno del seu mur.

Fidels a la postura que han tingut els últims mesos, cap dels dos no es pronunciaven públicament. D'aquesta manera, el final del seu afer semblava una realitat.

Tot i això, la parella torna a estar més unida que mai. En aquesta recent fotografia, l'Olga i l'Agustín gaudien d'un sopar romàntic, on apareixien molt feliços i enamorats de nou. Però aquest no és l'únic indicador que demostra que hi ha reconciliació, i és que la parella es torna a seguir a les xarxes.

Muntatge captures Instagram Olga Moreno i Agustin Etienne
Olga Moreno i Agustin Etienne es tornen a seguir a Instagram | @agustinetienne, Instagram, @olgamorenooficial

Si fem una ullada als usuaris que segueix l'Olga, podem veure que la guanyadora de Supervivientes 2021 segueix a Etienne. Però, a més, aquest també la segueix de tornada. Un pas més que confirma la reconciliació entre tots dos.

La parella ha dissipat qualsevol rumor o especulació, i encara que sembla que sí que han travessat un distanciament, això ja formaria part del passat.

Això sí, tant l'Olga Moreno com l'Agustín Etienne segueixen sense pronunciar-se davant dels mitjans de comunicació. La parella es manté al marge dels micròfons i de la vida mediàtica.