Primer pla d'Olga Moreno amb cara de felicitat

Olga Moreno: la reaparició estel·lar que deixarà mut a Antonio David Flores

Olga Moreno reapareix per sorpresa a la revista 'Semana'

Olga Moreno ha reaparegut per sorpresa després de mesos guardant silenci i limitada a un segon pla. I ho ha fet amb magnificència a la revista Semana.

Segons ha publicat a mode d'avançament la revista, l'Olga no dubta a carregar contra el seu ex, Antonio David Flores. I és que assegura que per fi ha trobat un home que "em respecta i em dona el meu lloc".

A més, la sevillana també aclareix el motiu de la seva absència durant tot aquest temps, i és que calia "per aconseguir la pau i la tranquil·litat de les què gaudeixo ara".

Captura d'Olga Moreno a la portada de la revista 'Setmana'
Olga Moreno reapareix espectacular | España Diario

Més maca que mai, prova del gran moment personal que travessa, l'Olga enlluerna a la portada del número que sortirà a la venda demà dimecres.

Una entrevista en què no dubta a presumir de la seva relació amb l'Agustín Etienne, gràcies al qual ha aconseguit recuperar el somriure i la il·lusió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que segons explica Moreno, el famós representant ja és un més dins de la família. "A les meves germanes i als meus pares els agrada molt l'Agustín. Ha encaixat molt bé al meu món i amb la meva gent", confessa emocionada.

Olga Moreno reapareix per sorpresa i més maca que mai

Una cosa que segurament suposarà un cop dur per a Antonio David i els seus fills, dels quals s'ha anat distanciant a poc a poc.

De fet, l'Olga no dubta a confirmar el seu divorci amb magnificència. "A la meva vida han passat moltes coses, he tancat la meva botiga, he iniciat el procés de divorci...", se sincera a Semana.

Tal com assenyalàvem amb anterioritat a E-noticies, tancar la seva botiga suposa el pas definitiu que posa fi a la seva etapa a Màlaga.

Olga Moreno i Agustín Etienne passejant pel carrer, tots dos somrients
Olga Moreno, molt feliç amb la seva parella Agustín Etienne | Europa Press

I és que l'Olga Moreno planeja mudar-se a Madrid amb l'Agustín Etienne, on tenen fixada la seva residència a Majadahonda.

A més, malgrat que la seva filla segueix estudiant a Màlaga, la seva intenció seria que la nena se n'anés a viure amb ella a la capital. D'aquesta manera, l'Olga es distanciarà de manera definitiva de l'Antonio David i el seu passat dolorós.

Ara, la sevillana presumeix d'estar amb un home que “em respecta, em dona el meu lloc i em fa feliç”.