Primer pla d'Ivonne Reyes amb rostre neutre a l'esdeveniment de Mar de Frade

Ivonne Reyes i Pepe Navarro: la darrera decisió que ha pres la justícia

Ivonne Reyes i Pepe Navarro han posat fi a una de les seves darreres batalles legals

L'última batalla legal entre Ivonne Reyes i Pepe Navarro sembla que, per fi, arriba al final. I és que ja es coneix la decisió que ha pres la Justícia en relació amb l'última demanda que va interposar la model contra el presentador de televisió.

Des de fa més de 20 anys, la model i el comunicador han estat embolicats en una guerra que sembla no tenir fi. I tot arran de la confusa paternitat d'Alejandro Reyes.

Ivonne Reyes i el seu fill feliços als Premis Platinos
Fa anys que Ivonne Reyes assegura que Pepe Navarro és el pare del seu fill | GTRES

Durant tot aquest temps, Ivonne Reyes ha assegurat que el pare biològic del jove és Pepe Navarro. Una cosa que el presentador d'Esta noche cruzamos el Mississippi ha negat completament en diverses ocasions.

Tot i això, i malgrat que aquest tema encara no està resolt, tot apunta que un dels seus últims enfrontaments ha arribat al final.

El 14 de febrer passat, Ivonne Reyes i Pepe Navarro es van veure les cares davant els tribunals. Però, en aquesta ocasió, per unes declaracions que el presentador va fer davant les càmeres d'una agència de notícies.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Per aquí segur que hi deu haver algun psiquiatre, parleu amb ell del tema Ivonne i segur que us pot dir molt més. És una dona que crec que està malalta. Si no, no s'explica una dona que enganya d'aquesta manera", va assegurar. Pepe Navarro el setembre del 2022, quan li van preguntar pels seus enfrontaments amb la veneçolana.

Unes paraules que, segons sembla, no van asseure gens bé a Ivonne Reyes. Per això no va trigar a demanar al comunicador per injúries i per violar el dret a l'honor. Tot i això, tot apunta que la justícia ja ha pres una decisió en relació amb aquest tema.

Ivonne Reyes torna a perdre: la justícia dona la raó a Pepe Navarro

Ivonne Reyes ha perdut la darrera batalla legal que tenia pendent contra Pepe Navarro. I és que, només dues setmanes després de veure's les cares en seu judicial, l'Audiència Provincial de Madrid va fer pública la seva decisió en relació amb aquest tema.

Tal com es va saber en aquell moment, la justícia ha donat la raó al presentador en considerar-lo innocent de tots els delictes que se li imputaven.

Muntatge en primer pla de Pepe Navarro i Ivonne Reyes felices
Pepe Navarro guanya la seva darrera batalla legal contra Ivonne Reyes | GTRES, E-Noticies

Una situació que va suposar un abans i un després a la vida del comunicador. Tant és així que, després de derrotar legalment Ivonne Reyes, Pepe Navarro no va dubtar a pronunciar-s'hi:

"Aquesta batalla el que evidencia és una situació força irregular, la instrumentació que fa aquesta senyora de la justícia per a benefici propi". A més, no va tenir objeccions a qualificar aquesta demanda com a "estúpid i ximple".

Davant les càmeres de Fiesta, Pepe Navarro va assegurar que, el que havia de fer Ivonne Reyes era reconèixer "el seu error" i deixar "de fer mal".

"Fa quatre anys que insulta, desqualifica, ja no només a mi, sinó a la meva família", va afegir a continuació. Per això, no va descartar la possibilitat de prendre "mesures legals dures" contra la model.

A més, i per si no n'hi hagués prou, el presentador d'Esta noche cruzamos el Mississippi també va voler dedicar-li unes paraules a l'entorn proper d'Ivonne Reyes:

Pepe Navarro a l'espectacle 'Esencia' a Madrid
Pepe Navarro està molt content amb aquesta sentència | GTRES

"La gent del seu entorn li hauria de fer reflexionar, perquè no va per bon camí". Finalment, Pepe Navarro va assegurar que si decidís explicar la veritat als platós de televisió, també "li pagarien", que és el que "busca" quan fa declaracions sobre ell.

D'aquesta manera, considera que Ivonne Reyes estaria més "tranquil·la" i "viuria tranquil·la". "Podria refer la seva ment i la de la seva família", va sentenciar el periodista.

Tot i això, avui en dia, encara no ha transcendit cap nova demanda per part de Pepe Navarro. Cosa que només podria significar una cosa: que vol seguir amb la seva vida, lluny d'Ivonne Reyes.