Cartell de Nudes, la nova sèrie de TV3
GENT

'Nudes', la nova sèrie de TV3 que compta amb un fitxatge estrella

TV3 torna a apostar per la ficció juvenil amb una sèrie protagonitzada per una cara coneguda de la cadena catalana

TV3 continua apostant per les sèries de ficció enfocades a un públic jove. Després de Jo mai mai i L'Acadèmia, aquest dijous la cadena catalana estrena Nudes. Aquesta nova sèrie de TV3, que tracta els perills d'Internet i la violència digital, està protagonitzada per una cara ja coneguda de les sèries de ficció de la cadena.

Nudes està protagonitzada pel català Marc Soler, conegut pel seu paper com a Adrián a L'Acadèmia. I és que el català s'està fent un lloc al panorama actual després de participar a UPA Next i L'Acadèmia. Ara Marc Soler interpretarà l'Àlex, un noi que pateix els problemes de la violència digital.

Al costat de Soler, les actrius Clara Doyen i Lola Navarro completen el repartiment protagonista d'aquesta nova sèrie de TV3. A més, Nudes aposta pel talent jove amb la direcció novell de Carmen Aumedes, Sofia Farré i Carlos Villafaina.

Marc Soler protagonitza la nova sèrie de TV3

Marc Soler s'està forjant una carrera d'èxit. Als seus 30 anys, el català protagonitza la tercera sèrie, la segona a TV3. Tot i haver participat en algunes sèries com La niña de la comunión o Quico Sabaté: sense destí, l'èxit de Marc Soler va arribar amb UPA Next, el reboot d'Atresmedia.

Tal com el mateix Marc Soler comptava en una entrevista per a Atresmedia, als Premis Gaudí, el seu representant li va confirmar que li havien donat un paper a UPA Next. En aquesta sèrie, Soler interpreta Sergio Aranda, un ballarí de contemporani que, a priori, no encaixa a l'escola.

Marc Soler amb Miguel Ángel Muñoz a UPA Next

Després d'UPA Next, fa només uns mesos, s'estrenava L'Acadèmia, una sèrie coproduïda entre TV3 i Amazon Prime Video. En aquesta sèrie, Marc Solar interpretava Adrián Barragan, el capità de l'Apolo FC, que lluitava contra els prejudicis sobre la seva homosexualitat.

Ara, després de l'èxit de les dues sèries anteriors, Marc Soler s'embarca en aquesta nova aventura a TV3. Nudes posa el focus en la importància de la intimitat en una època en què les xarxes socials ho abasten tot. I és que en aquesta nova ficció de TV3 es tracten diverses violències digitals com la sextorsió, el catfish, el child grooming o el ciberassetjament.

➡️ Gent

Més notícies: