Muntatge de fotos de Maria Teresa Campos, en primer pla i amb rostre somrient, i Marina Esnal al costat

Així ha estat la nit més amarga per a María Teresa Campos a l'hospital

T'expliquem com han estat les dures últimes hores de María Teresa Campos a l'hospital

L'estat de salut de María Teresa Campos passava de “greu” a “molt greu” les últimes 24 hores, tal com informava un comunicat de l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz, centre on es trobava ingressada la periodista des de diumenge passat 3 de setembre.

Un ingrés que va venir motivat per un “quadre d'insuficiència respiratòria aguda” i que ha anat empitjorant les darreres hores. Als seus 82 anys, María Teresa ha estat acompanyada de la família i els millors amics durant tot el dia i la matinada d'aquest dimarts. Fins que, finalment, ha mort avui, 5 de setembre.

Primer pla de María Teresa Campos a la foto familiar de Nadal
María Teresa Campos ha mort als 82 anys | Europa Press

Les darreres hores de María Teresa Campos

Aquest mitjà, que ha estat present al citat hospital durant la tarda i gran part de la matinada d'ahir, quan ja se n'havia anat la premsa que s'hi havia citat durant tota la jornada, pot confirmar que sens dubte ha estat la pitjor de les nits per a la comunicadora i també per al seu entorn.

Encara que per allà han passat familiars com Alejandra Rubio amb la seva exparella, Belén Rodríguez, Rocío Carrasco i Fidel Albiac o el director de programes Raúl Prieto, només alguns han passat aquesta última nit al costat de la matriarca de les Campos.

Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Terelu Campos, a l'entrada de l'Hospital Universitario Fundación on està ingressada María Teresa Campos
María Teresa Campos ha rebut moltes visites | GTRES

Fidel Albiac ha acudit amb Anabel Dueñas, destacant que aquesta última va treballar amb María Teresa a Qué tiempo tan feliz, on era una de les cantants dels famosos Supersingles. Tots dos han abandonat l'hospital cap a les 23.00 hores, mentre Rocío Carrasco sí que s'ha quedat a passar la nit amb Teresa, que per a ella sempre ha estat com una mare.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen Borrego i Terelu, les dues filles, totes dues encarregades de donar la informació sobre l'estat de la seva mare, també han estat al costat de la seva mare. Igual que Raúl Prieto, que sortia cap a les 23.30 hores de la nit amb el rostre visiblement seriós per menjar alguna cosa.

Tots han estat al costat de la comunicadora en els seus moments més crítics. I fora del recinte, a la part privada de l'hospital, en tot moment han estat dos dels xofers esmentats anteriorment, els quals han passat tota la nit allà a l'espera de qualsevol indicació per part de la família.