Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió

El dia que María Teresa Campos va destapar Jorge Javier Vázquez davant seu

María Teresa Campos no va dubtar a carregar durament contra aquest conegut presentador de televisió

María Teresa Campos va destapar públicament les veritables intencions de Jorge Javier Vázquez. I ho va fer el 3 d'octubre del 2020, durant una de les seves visites al plató del Deluxe.

Aquell dia, la matriarca de Les Campos va tornar a la pantalla petita per fer front a totes les crítiques que estaven rebent, tant ella com les dues filles. "He vingut perquè estic farta de ximpleries i de la gent que es fica on no s'ha de ficar", va assegurar la comunicadora.

Muntatge amb fotos de Jorge Javier Vázquez, amb rostre seriós, i de María Teresa Campos amb rostre neutre
María Teresa Campos es va enfrontar a Jorge Javier Vázquez | GTRES, Mediaset, e-noticies.cat

Tot just començar, María Teresa Campos va amenaçar d'abandonar el plató perquè, segons ella, no estava disposada a parlar de certs temes que es van reflectir en el seu vídeo de presentació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i això, el moment més tens es va viure al final de la seva entrevista. I és que, després d'assegurar que Edmundo Arrocet "no ha viscut" a costa seva, aquesta veterana comunicadora no va tenir objeccions a destapar les veritables intencions de Jorge Javier.

María Teresa Campos va carregar durament contra el presentador: "Estàs més sol que l'una"

Abans de finalitzar la seva intervenció al Deluxe , María Teresa Campos va demanar a Jorge un favor molt especial: que la fes enfadar. Tot i això, la convidada es va oblidar de la seva estranya petició i, en escoltar les provocacions del presentador, no va dubtar a carregar durament contra ell.

En un intent per satisfer els seus desitjos, el de Badalona va preguntar a la seva companya de professió per un tema familiar una mica delicat. I és que, el 9 de setembre del 2020, la seva filla Carmen Borrego li va concedir una entrevista a Lecturas.

A la portada d'aquest número, es podia llegir unes de les declaracions que la filla de María Teresa Campos va fer sobre Rocío Carrasco. "No perdonarà mai la seva filla".

Maria Teresa Campos amb Jorge Javier Vázquez al 'Deluxe'
María Teresa Campos va destapar, al 'Deluxe', les intencions de Jorge Javier Vázquez |

Com es podia esperar, aquestes paraules van generar un gran enrenou mediàtic. Polèmica que Jorge Javier va aprofitar per "fer enfadar" la matriarca de les Campos.

Segons li va confessar el presentat, es deia que "Rocío no es parla amb Carmen perquè no estava assabentada de la portada de la revista Lecturas". Una afirmació que va aconseguir enfadar la seva convidada.

"Et diré una cosa, diuen que tu ets un gamberro fastigós*** que te'n vas per aquí. I com no, això, et donarà una altra vegada… Aneu amb compte", va deixar anar María Teresa Campos, sense pensar-s'ho dues vegades.

Va ser en aquest moment quan, per complir els seus desitjos, Vázquez va donar a la seva convidada on li feia més mal. "Edmon et volia tangar amb la teva venda de la casa".

Aquesta afirmació no va asseure gens bé a María Teresa Campos, que no va trigar a contraatacar: "Una merd*** per a tu, gilip***". "Tont***, si no tens ningú, que el Paco[ex-xicot de Jorge]no t'estima, només va de tant en tant per l'interès. Estàs més sol que l'una".

Després de tots els insults que li va clavar la presentadora, el de Badalona li va recordar quines eren les veritables intencions de tots els seus atacs. "Però no m'has dit que et faci enfadar?", li va preguntar l'estrella de Telecinco.

"Ah! ¿Jo t'he dit és? Doncs ja no me'n recordo", li va respondre María Teresa Campos, confusa per tota aquesta situació. Aquest vídeo ha estat rescatat i utilitzat per un usuari de Twitter per desitjar a la presentadora una ràpida recuperació.

María Teresa Campos amb rostre seriós
María Teresa Campos, ingressada en estat greu | Europa Press

El 3 de setembre, la mare de Terelu Carmen va haver de ser ingressada a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid a conseqüència d'un empitjorament a la seva salut.

Segons es pot llegir al comunicat emès per aquest centre, María Teresa Campos "ha estat ingressada a causa d'un quadre d'insuficiència respiratòria aguda". Des de llavors, la preocupació per la comunicadora no ha parat de créixer.

Per això, aquest usuari de Twitter ha volgut aprofitar aquest històric moment televisiu per recordar-ho. "Espero de cor que María Teresa Campos es recuperi i aviat torni a casa seva. Sempre ha estat una dona amb molt de caràcter", ha escrit l'internauta.