Mikel Alors i Laura Escanes desenfocats al fons amb cors vermells brillants i el logotip de TV3 al costat dret.
GENT

Inesperada relació a TV3: una presentadora s'enamora d'un càmera de la cadena

La parella fa setmanes que està envoltada de rumors que s'han aclarit després de la publicació d'un vídeo

L'amor no entén edats, races o cultures. Tampoc de tempos, ja que una de les presentadores més populars de TV3 ha hagut d'esperar per conèixer el seu amor nou.

Un cop més, els platós de la televisió catalana s'han convertit en l'escenari perfecte per enamorar-se. I si no, que li diguin a la Laura Escanes. La presentadora del programa La Travessa sembla que està curant les ferides gràcies a un company de programa.

Feia temps que es rumorejava, però Laura Escanes s'ha encarregat de confirmar subtilment la notícia. I és que la jove ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials en què, de sobte, apareix una mà acariciant-li l'esquena.

Laura Escanes i la suposada mà de Mikel Alors

Fins aquí tot serien suposicions. Però Javi Hoyos al seu perfil de TikTok s'ha encarregat de dur a terme una mena de periodisme d'investigació que ha endevinat la tecla. En aquest sentit, ha revelat que l'anell de la mà que acarona l'esquena de Laura Escanes és de Mikel Alors.

I ho confirma amb imatges, ja que n'ha ensenyat una de Mikel Alors en la qual se'l pot veure amb el mateix accessori. Per això és gairebé impossible negar que la parella s'ha vist i s'ha tocat. De moment, Laura Escanes continua sense manifestar-se al respecte, encara que sí que fa un temps que es mostra molt feliç.

Plànol curt de Laura Escanes molt somrient en un programa de TV3

TV3 dona una oportunitat a Laura Escanes

La cadena catalana va decidir donar una oportunitat a Laura Escanes i sembla que no li està anant gens malament. L'ex de Risto Mejide ha presentat La Travessa i també les campanades de l'any passat, amb Miki Núñez. Apartar-se de la imatge més comercial de les xarxes socials li ha anat tan bé que sembla que fins i tot ha trobat l'amor.

Laura Escanes va estar un temps amb el cantant Álvaro de Luna i junts van protagonitzar romàntics moments i comparteixen fins i tot una cançó. Ara bé, per motius que mai no s'han acabat de saber, van decidir acabar amb el que semblava la relació perfecta.

Mikel Alors podria ser l'home del moment

No hi ha dubte que Laura Escanes és una de les noies més desitjades del país. És jove, maca i no li va gens malament en el món laboral. Per això Mikel Alors podria convertir-se en l'home del moment en haver aconseguit enamorar a una de les influencers més buscades del país.

Sigui com sigui, només ells decidiran quan confirmar la seva relació amb una imatge junts. Mentrestant, no hi ha dubte que gaudeixen de la platja, la bona companyia i les papallones dels primers moments junts.

➡️ Gent

Més notícies: