Dulceida i Alba Paul subjectant una ecografia, cercle vermell amb llista de noms, emoticona cara de sorpresa i interrogants

GENT

El preciós nom que han triat Dulceida i Alba Paul per a la seva filla

Dulceida i Alba Paul revelen el nom de la seva futura filla amb un vídeo que ha emocionat els seus seguidors

Dulceida i Alba Paul, les reconegudes influencers, fa setmanes que ens mostren el seu embaràs per xarxes socials. Des que sabem que estan esperant una nena, s'ha especulat molt sobre quin nom triarien.

En un emocionant vídeo publicat a les últimes hores via Instagram, Dulceida i Alba Paul ens han fet saber que el nom escollit és Ària. La descripció del post no podia ser més commovedora: “La petita ja té nom ARIA”. Acompanyada d'unes emoticones d'estrelles.

En tan sols unes hores la publicació ha acumulat més de 160.000 likes i gairebé 2.000 comentaris dels seus seguidors, reflectint tot el seu afecte i el seu suport amb aquesta preciosa notícia.

Imatge d'Alba Paul i Dulceida

Dulceida i Alba Paul: Un cop d'ull a la seva trajectòria i relació

Aida Domènech, més coneguda com a Dulceida, va ser una de les primeres influencers que va sorgir al panorama espanyol. Va començar la seva carrera el 2009 i fins a l'actualitat ha construït un imperi a les xarxes, cosa que l'ha convertit en una icona del món de la moda i el lifestyle.

Els seus dots comunicatius i carisma l'han portat a guanyar milions de seguidors a diferents xarxes socials i aconseguir col·laboracions amb marques molt prestigioses. Actualment, compta amb la barbaritat de 3,4 milions de seguidors a Instagram.

Alba Paul Ferrer va saltar a la fama gràcies a l'anunci de la seva relació l'any 2016. Des d'aleshores, Alba s'ha convertit en una peça clau de tot el món que envolta Dulceida. Compte amb 1,1 milions de seguidors a Instagram.

A més d'això, també és coneguda per participar en nombrosos projectes per a la comunitat LGBTQ+ i per crear la seva pròpia comunitat de seguidors.

Un nom ple de significat: Ària

Les mares han optat per un nom poc comú i molt original com calia esperar. Ària té múltiples significats segons el seu origen. En grec, el nom ve d'areis i significa “lleona”.

Si optem pel seu significat en Italià, Ària significa “cançó” o “melodia” la traducció literal del qual és “aire”. Finalment, en hebreu, Ària significa "lleó" o "lleona", un nom que simbolitza força i valentia.

L'impacte a les xarxes

Com tot el relacionat amb el seu embaràs, l'elecció del nom ha estat rebut amb una onada d'afecte i suport a les xarxes socials. Els seus seguidors i amics han omplert la publicació de comentaris bonics, expressant la seva emoció i alegria després de saber-ne l'elecció. Tot i que, com en totes les seves publicacions, no es deslliuren de l'atac delshaters a través de xarxes.

Amb aquesta notícia cada cop estem més a prop de poder veure com serà la filla de les influencers. L'elecció d'un nom tan original i significatiu com Ària ressona a la seva comunitat i fa que la notícia sigui més especial.

Aquesta revelació, marca un nou capítol a la vida de les reconegudes influencers Dulceida i Alba Paul. Esperem amb ànsies la teva arribada Ària!

➡️ Gent

Més notícies: